Evolut rendszerek – felhőben is elérhetőek

Evolut Cloud – felhő alapú ügyviteli szoftver

Az Evolut program felhő alapú verziója szolgáltatásait tekintve megegyezik a normál saját gépre telepített programverzióval.

Szerverszolgáltatás

A felhőalapú program lényege, hogy az Evolut program az Ön gépén van, azonban a számítási kapacitást jelentő szerver, illetve az adatok tárolását, lekérdezhetőségét biztosító adatbázis-kezelő egy nagybiztonságú szerveren van. Ez a szerver biztosítja az adatok archiválását és mentését is.

Szoftverszolgáltatás (SaaS – Software as a service)

A teljes szoftveres-hardveres infrastruktúra fizikailag nem az igénybe vevőnél, hanem a Contorg Kft-én keresztül a „felhőt” szolgáltatónál található, melyhez díj ellenében csatlakozhatnak a felhasználók számítógépei.

Evolut Cloud 2017 – DEMO verzió

Nézzen meg egy működő, könyvelési adatokkal feltöltött programot! A demót letöltve olyan demóprogram települ az Ön gépére a C:\evolut_demo könyvtárba, amelyben konkrét könyvelési tételek találhatók, azokat módosíthatja, mintájuk alapján újakat vihet fel, vagyis azonnal használatra kész programot talál itt, amely segít dönteni a választásban. A programba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót ügyfélszolgálatunk megküldi Önnek, illetve segít a telepítésnél.

Letöltés »

A telepítéshez szükséges Microsoft komponens:
Microsoft SQL 2008 Native Client R2

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2018. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak