Legyen mestere a munkájának

Az Evolut rendszer összetett, sok szolgáltatást biztosító könyvviteli program. A jó beállítás, a lehetőségek pontos ismerete, sok felesleges munkától kíméli meg gazdáját. Ebben segítünk Önnek!

Lehetőséget adunk partnereinknek egyfajta mesterképzésre. A felhasználói körülményekre figyelemmel elkülönített kiscsoportos képzéseket tartunk a vállalati készletgazdálkodási rendszer optimális munkaszervezésére, kezelésére, külön a készlet nélküli vállalati rendszerekére, külön a könyvelőirodai könyvelők részére. A résztvevők megismerkedhetnek az Áfa-bevallás készítés, mérlegkészítés mesterfogásaival, a gyűjtőhasználat adta lehetőségekkel, stb. Aki részt vesz egy mesterkurzuson, megfigyeléseink szerint munkakörét nagyobb hatékonysággal látja el, biztonságosabbá válik munkájában, képes önálló beállítások elvégezésére. Egyszóval mestere lehet munkájának!

Jelentkezzen e-mailben az Önt érdeklő csoportba, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, ismertetik a helyszínt, és az időpontokat.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2018. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak