Ajánlatunk vállalkozásoknak

Contorg Evolut – Erős Megoldás!

Milyen könyvelőszoftverre van szüksége egy KKV-nak? Olyan hatékony programra, amely egyszeri adatfeldolgozás után széles körben szolgáltat információt.
Mindezen feltételeknek megfelel az Evolut For Integrált Ügyviteli Rendszerünk, melyet hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak készítettünk.

Hatékony, gyors, létszámtakarékos, mégis több az információ – integrált ügyviteli rendszerünk a vállalkozás pénzügyi- és számviteli feladatainak adatigényét egy közös adatbázisból szolgálja ki. Ez a megoldás rendkívül hatékony: az alapbizonylatokat csak egyszer kell a rendszerben rögzíteni, a továbbiakban minden adat, bármely modulban a saját funkcióinak megfelelően áll rendelkezésre.

Miért az Evolut For Integrált rendszer?

 • Teljes vállalkozást átfogó, integráltan működő egységes rendszer
 • Hálózatban működik
 • Távolról is elérhető számlázás, pénztárak, stb.
 • Önműködő deviza-műveletek, árfolyam-könyveléssel
 • Deviza-alapú könyvvezetés
 • Összköltséges és elsődleges költséghely-könyvelés
 • Készletgazdálkodás, raktárak, partnerfüggő árjegyzék – deviza-alapon is
 • Késztermék-gyártás, szűkített önköltség-adatszolgáltatás
 • EDI alapú, rendelés és e-számlázási rendszer
 • Beépített környezetvédelmi termékdíj-rendszer
 • Jövedéki nyilvántartás
 • Tárgyi eszköz-nyilvántartás, akár devizában is
 • Erős szakmai háttér-támogatás
 • Mikro- és kisvállalkozásoknak is elérhető áron

Komplett szoftvercsomag két évtized tapasztalatával

Az Evolut For Integrált Rendszerünk egységes, komplett szoftvercsomag, amit hazai kis- és középvállalatoknak készítettünk, több mint két évtizedes tapasztalataink alapján. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi és mezőgazdasági tevékenységet végző KKV-k számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, a saját gyártású késztermékek kalkulációjának támogatásával.

Contorg

Segítség a mezőgazdasági és állatkönyvelésben

Az Evolut For rendszer egyik változata a mezőgazdaság speciális állatkönyvelését is automatizáltan végzi – jelentős segítséget nyújtva az e területen működő vállalkozások számviteli tevékenységének minőségi kivitelezéséhez.

A szoftver teljes körűen integrált, egyben kezeli a gazdasági szervezetek számviteli, pénzügyi feladatait, széleskörűen kiszolgálja a korszerű vállalatvezetés igényeit, megteremti a „vezethető” vállalat ügyviteli alapjait. Bátran ajánljuk mezőgazdasági vállalkozások ügyviteli rendszereinek korszerűsítéséhez is.

 

Evolut felhasználói csomagok 2016

ikon_szja

Evolut Logis Kereskedelmi rendszer

Az Evolut Logis Kereskedelmi Rendszer az előbbi lényeges jellemzőkön túl a vállalat pénzügyi- számviteli rendszerével integráltan is használható egy bővítés után. Ez nagy előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal megjelenik a főkönyvi rendszerek moduljaiban, mai valós idejű számviteli nyilvántartás vezetését biztosítja. Internetes táveléréssel is használható. Beépített, partnerhez kapcsolódó árjegyzék-készítés, engedmény-rendszer, internetes táveléréssel is működő számlázás, készletkezelés, rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Részletes áttekintés »

ikon_archivum

Evolut MKV1 Főkönyvi rendszer

Ajánljuk Mikrovállalkozásoknak és Kisvállalkozásoknak, valamint Nonprofit szervezeteknek. A mikrogazdálkodói program a 398/2012 Kormányrendelet szerinti egyszerűbb könyvvezetést végzi. Az Evolut MKV1 főkönyvi könyvelésben nincs devizakönyvelés és vezetői számvitel, továbbá nincs 6-os, 7-es költséghely-könyvelési lehetőség. Később MKV2 szolgáltatásra bővíthető!

Részletes áttekintés >

 ikon_letoltes

Evolut MKV2 Főkönyvi rendszer

Ajánljuk saját számviteli apparátussal rendelkező vállalkozásoknak. Ebben az egycéges programváltozatban az összes működési opció elérhető. Deviza-alapú könyvelés, automatizált devizakönyvelés, devizaátértékelés, adatexport, adatimport, gyűjtők, elsődleges 6-os, 7-es költséghely / másodlagos költségnem-könyvelés, tevékenységi bruttó fedezet, négynyelvű listák, mérleg- eredmény-kimutatás, teljes körű áfa-nyilvántartás, és még sok más.

Részletes áttekintés »

ikon_segedprogramok

Evolut For Integrált rendszer

Az Evolut For Integrált Rendszerünk egységes, komplett szoftvercsomag, amit hazai kis- és középvállalatoknak készítettünk – több, mint két évtized alatt szerzett tapasztalataink felhasználásával. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi és mezőgazdasági tevékenységet végző KKV-ék számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, a saját gyártású késztermékek kalkulációjának támogatásával.

Részletes áttekintés >

 

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2018. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak