Vállalati Integrált Rendszer

Egy integrált ügyviteli rendszer komplex szoftver, amely egy vállalkozás gazdálkodásának pénzügyi- és számviteli feladatait különböző funkciókkal biztosítja, oly módon, hogy a vállalat eltérő munkahelyein megjelenő adatigényeket egy közös adatbázisból, egyezően szolgálja ki.
A programmodulok a vállalat működéséhez szükséges, különböző feladatok elvégzésre alkalmasak, ezek lehetnek : pénztáros, anyagkönyvelő, raktáros, számlázó, főkönyvelő, könyvelő, pénzügyi ügyintéző, tárgyi eszköz-nyilvántartó, értékesítő, kereskedő, stb. - a belső szervezeti felépítéstől függően.
Az integráltság azt eredményezi, hogy az alapbizonylatokat (számlákat) csak egyszer kell a rendszer valamelyik pontján rögzíteni, a továbbiakban ez az adat, bármely modulban az ott szükséges műveletek elvégzéséhez rendelkezésre áll.
Egy ilyen rendszer nagy előnye az egységes vállalatszervezési szemlélet, a tevékenység minden pontján érvényesülő szabályszerűség, az egyszeri adatfeldolgozás, és az ezt követő széles körű információszolgáltatás, egyszóval: a hatékonyság. Nyilvánvaló, hogy aki ilyen szoftverrel segíti működését, több ponton előnyre tehet szert.
Integrálni több szintet megkülönböztetve érdemes. A programszolgáltatásokat kérjük nézze meg itt! Ennek megfelelően a többféle felépítésű Contorg Evolut rendszereink esetében két felhasználói körnek kínálunk integrált megoldásokat:

 

 1. Könyvelőirodáknak szánt rendszereinkben (Evolut Eco, Evolut7, Evolut Pro, Evolut Egyszeres könyvvezetés)
 2. Önálló számviteli apparátussal működő vállalkozások részére (Evolut MKV1 / MKV2, továbbá a Vállalati Integrált Rendszer)

Jellemzők

 • Teljesen integrált működés
 • Egységes ügyviteli rendszer
 • Szakmailag korrekt nyelvezet
 • Két évtizedes tapasztalat

Előnyök

 • Moduláris bővíthetőség
 • Önműködő devizaműveletek
 • Hozzáértő, profi szakmai háttér
 • Mikro és kisvállalkozásoknak is

Ismerje meg a megoldásainkat

 • Evolut Vállalati Integrált Rendszer

  Az Evolut For Vállalati Integrált Rendszerünk olyan komplett szoftvercsomag, amit hazai vállalkozásoknak készítettünk. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi, jövedéki- és mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozások számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, termékgyártás  támogatásával, számlázással, jövedéki nyilvántartásokkal.

  Részletes áttekintés »

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2019. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak