Evolut Egyszeres Könyvvezetési rendszer

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés programban vállalkozói könyvelés, egy tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített nonprofit szervezeti egyszeres könyvvezetési rendszer van kialakítva. Az integráltságot a számlázás, a vevő- és szállítói számlanyilvántartás, és a házipénztár funkció könyvelésbe építése jelenti.

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési program egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja, több szolgáltatással kiegészítve. A program része egy teljes értékű házipénztár is, amely megoldja a készpénzforgalom szabályos vezetését.

Használható  a bevételi nyilvántartás, a pénztárkönyv, a naplófőkönyv, ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv vezetésére. A társadalmi szervezetiből is kétféle működik, egy tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített társadalmi szervezeti könyvelés. Tapasztalatainkra alapozva összeállítottuk az Egyszeres Könyvvezetés című könyvet, amelyben ezzel a programmal mutatjuk be a könyvvezetés technikáját.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2018. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak