ContMaster Bér- és Munkaügyi rendszer ismertető

Személyi, munkaügyi modul [1]

A ContMaster Bér rendszer első modulja a személyzeti, munkaügyi tevékenység ellátásához szükséges nyilvántartásokat és funkciókat tartalmazza. A foglakoztatási és egyéb jogviszonyok szerint megtalálhatjuk a személyek és jogviszonyaikkal kapcsolatos egyéb adatokat, például az iskolai végzettségek, szakképesítések, továbbá nyelvismeretre vonatkozó információkat. A nyilvántartások között megtalálhatjuk a munkaruha, védőruha és egyéb kiadott eszközök nyilvántartásait is. Természetesen a munkaköri és bérbesorolás adatainak időrendi nyilvántartása is biztosított.

Bérelszámolási modul [2]

A ContMaster Bér rendszer második modulja a bérszámfejtéshez, valamint a területhez kapcsolódó információk kezeléséhez szükséges nyilvántartásokat és funkciókat tartalmazza. A foglakoztatási jogviszonyok szerint tartalmazza a dolgozók alapvető elszámolási adatait, levonásait, letiltásait és egyéb rendszeres, nem rendszeres juttatásait is. Munkalapos rendszerben elvégezhetők a havidíjas, órabéres és teljesítménybéres elszámolások, illetve azok vegyes elszámolású módozatai (elszámolási hónapon belüli változások). A modul elvégzi a pótlékok, költségtérítések, természetbeni juttatások, járulékok, adók, adóelőlegek, letiltások és egyéb előjegyzett levonások számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges nyilvántartását is. A havi több fizetésnap kezelése, valamint hó közi kifizetések használata biztosított.

Társadalombiztosítási modul [3]

A ContMaster Bér rendszer harmadik modulja a társadalombiztosítási kifizetőhelyek feladataihoz kapcsolódó nyilvántartásokat és funkciókat tartalmazza. A modul nem része a Bérrendszernek, külön rendelhető meg. Ez a modul a foglakoztatási jogviszonyok szerint nyilvántartja a dolgozók betegségi, anyasági és nevelési ellátásainak alap- és elszámolási adatait. A modul elvégzi a betegszabadság, különféle táppénzek, Gyed, Gyes, családi pótlék és anyasági támogatás számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges, idősoros nyilvántartását is. Az elszámolások tetszés szerint eseti, vagy csoportos formában is elkészíthetők, majd ezt követően számos lista nyomtatását kérhetjük

Állományon kívüli elszámolások [4]

A ContMaster Bér rendszer negyedik modulja a bérelszámoláshoz kapcsolódó speciális elszámolási jogcímek kezelését; megbízási díjak, osztalékok, tiszteletdíjak, valamint találmányi és szerzői jogdíjak, stb. elszámolását és kifizetését biztosítja. Az egyes jogviszonyok szerint tartalmazza a dolgozók, tagok, tulajdonosok alapvető elszámolási adatait, letiltásait és egyéb rendszeres, nem rendszeres juttatásait is. Az elszámolások elvégezhetők eseti, vagy csoportos módon is, a pillanatnyilag kedvezőbb megoldást választva. A modul elvégzi a költségtérítések, természetbeni juttatások, járulékok, adók, adóelőlegek, letiltások számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges nyilvántartását is. A havi több fizetésnap kezelése, valamint hó közi kifizetések használata biztosított.

 

Archív program

A program ContMaster Bér Rendszer kiegészítő eleme. Segítségével a ContMaster Bér rendszer dokumentumait menthetjük el közvetlenül olvasható állományokba archiválás céljából. A létrehozott állományokat CD-n hosszú ideig, biztonságosan és költség-takarékosan tárolhatjuk. Az archív állományok, dokumentumok később (a választott formátumtól függően például az Adobe Acrobat Reader programmal) közvetlenül megtekinthetők, illetve igény szerint nyomtathatók. Az Archív program csak az archív állományok előállításához szükséges, azok későbbi kezeléséhez nem. Az Archív programot nem kell telepíteni az közvetlenül a CD-ről is futtatható azon a számítógépen, melyen a ContMaster Bér rendszert használják.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2019. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak