Állományon kívüli elszámolások

A ContMaster HR rendszer negyedik modulja a bérelszámoláshoz kapcsolódó speciális elszámolási jogcímek kezelését; megbízási díjak, osztalékok, tiszteletdíjak, valamint találmányi és szerzői jogdíjak, stb. elszámolását és kifizetését biztosítja. Az egyes jogviszonyok szerint tartalmazza a dolgozók, tagok, tulajdonosok alapvető elszámolási adatait, letiltásait és egyéb rendszeres, nem rendszeres juttatásait is. Az elszámolások elvégezhetők eseti, vagy csoportos módon is, a pillanatnyilag kedvezőbb megoldást választva. A modul elvégzi a költségtérítések, természetbeni juttatások, járulékok, adók, adóelőlegek, letiltások számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges nyilvántartását is. A havi több fizetésnap kezelése, valamint hó közi kifizetések használata biztosított.

A modulon belüli  fontosabb funkciók

Törzsadattár
A törzsadattárban rögzíthetjük az állandó adatokat, így az adatbeviteli hibák jelentősen csökkenthetők. A programmodul automatikusan határoz meg olyan értékeket, mint az összevont adóalap, vagy járulékköteles kifizetések maximuma, akár többszörös, esetleg idegen munkaviszonyok figyelembevételével is.
 
Eseti és Csoportos elszámolások
Az elszámolásokat a körülményektől függően egyenként, vagy csoportosan is elvégezhetjük. A rendszeresen ismétlődő elszámolásokat automatikusan is elvégezhetjük. Lehetőség van az elszámolási adatok folyamatos hónap közbeni rögzítésére. Elszámolja a járulékokat, adókat, letiltásokat és adóelőlegeket. Csoportos elszámolások esetén, a zárást megelőzően a felvitt elszámolások szükség szerint módosíthatok, törölhetők.

Elszámolási listák nyomtatása
Az elszámolások felvitele és a zárás művelete után számos előre szerkesztett lista nyomtatását kérhetjük. A listaválasztékban megtalálhatjuk a különféle jogcímenkénti, dolgozónkénti részletező listákat és összesítőket egyaránt. Minden lista, adatlap és egyéb, statisztikai jellegű táblázat utólag is lekérdezhető

Elektronikus feladások
A nyomtatott, papír alapú feladásokon kívül biztosított az elektronikus adatátadás is. Ilyenek például a főkönyvi feladás, a munkabérek, letiltások feldolgozása. A munkabérek, letiltások közvetlenül feladhatók a banki rendszerek felé.

Archív nyilvántartások
A rendszer előre meghatározható ideig tárolja az egyes elszámolások részletezett adatait. Ennek köszönhetően időszaki kiértékelések, egyéb statisztikai és vezetői információk lekérésére van lehetőség. A már előbbiekben ismertetett multieditor segítségével szélsőséges elemzéseket is elvégezhetünk. Az archív nyilvántartásokat a program az egyes zárások során automatikusan karban tartja.

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2020. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak