Személyi, munkaügyi modul

A ContMaster HR rendszer 2020-tól megszűnik. Személyzeti és munkaügyi moduljainak funkcióit a Contorg Bérügyviteli Program veszi át, amelyben integráltan találhatóak meg  a személyzeti, munkaügyi tevékenység ellátásához szükséges nyilvántartásokat és funkciók. A foglakoztatási és egyéb jogviszonyok szerint megtalálhatjuk a személyek és jogviszonyaikkal kapcsolatos egyéb adatokat, például az iskolai végzettségek, szakképesítések, továbbá nyelvismeretre vonatkozó információkat, természetesen a munkaköri és bérbesorolás adatainak időrendi nyilvántartása is biztosított.

A modulon belüli fontosabb funkciók

Munkaügyi törzsadattár felvitele
A dolgozói törzs kialakítása, személyi adatok rögzítésére szolgáló funkciók. Itt állíthatók be az egyes jogviszonyok sajátosságai, vagy adhatók meg az egyedi, vagy dolgozóhoz köthető paraméterek.

Típusszerződések kialakítása
A törzsadattár adatai alapján számos előre elkészített bizonylatot nyomtathatunk egyedi, vagy tömeges körlevél formájában. A típusformátumok rendszere szabadon bővíthető, módosítható. A levelezési műveletek során a MS Word™ „körlevél” szolgáltatását használva a rendszer biztosítja az adatforrás előállítását, így a megszokott Word környezetben igényes körleveleket, címkéket, szerződéseket szerkeszthetünk.

Jelenléti ívek felvitele
A jelenléti ívek rögzítésével, feldolgozásával számos fontos munkaügyi statisztikai táblázatot kapunk. A jelenléti adatok megadása során nem szükséges a teljes körű adatrögzítés, az előre feltöltött munkarend táblázat alapján csak az eltérések megadása szükséges. A rendszer lehetővé teszi egyéb programok adatainak átvételét, pl. eltérő beléptető rendszerekét is.

Törzsinformációk
A személyzeti, munkaügyi nyilvántartások adatai alapján tetszőleges napra vetített létszámadatokat kérhetünk különféle kigyűjtési elvek szerint többféle elrendezésben.

Munkaügyi statisztikák
Számos, előre beépített statisztikai kimutatást kérhetünk tetszőleges időszakra vonatkozóan. Itt kell megjegyezni, hogy a rendszer egyedülálló „multieditor” szolgáltatásával pillanatok alatt, és nem csak a munkaügyi statisztikát elkészítésénél, hanem más modulok adatiból egyéb eseti kimutatásokat készíthetünk. Ilyen a tetszőleges szűrés, rendezés, vagy kifejezéseket tartalmazó, úgynevezett számított oszlopok létrehozása.  A nyilvántartások közötti adatcsere (idegen oszlopok a táblázatokban) Tetszőleges mélységig egymásba ágyazott csoportosítás is lehetséges.
Tábla lábsor, csoport lábsor alkalmazása; összesen, db, minimum, maximum, átlag, stb., illetve feltételfüggő szín és betűtípus kiemelések figyelem felkeltés céljából.
A szerkesztett táblázat nyomtatása, exportálása többféle; TXT, XLS, HTM, stb. formátumba, illetve a rendezett, szűrt táblázat adatainak mentése többféle adatbázis formátumba; TXT, SDF, DBF, Fox, Paradox, stb.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2020. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak