Vállalati rendszerek

Különböző változatait ajánljuk nagy volumenű vállalkozásoknak, és mikrovállalkozásoknak, valamint nonprofit szervezeteknek! 
Az Evolut MKV1 egy céges főkönyvi könyvelés kisebb cégek számára egy teljes értékű főkönyvi rendszer, nincs benne 6-os, 7-es költséghely-könyvelési lehetőség. Az Evolut MKV2  egy céges változatban minden könyvvezetési módra alkalmas, akár deviza-alapú könyvelésre is használható! Nézze meg a részleteket!

 

Az Evolut Vállalati Főkönyvi rendszerünk két változatban készül

1. MKV1 Mikro- és kisvállalkozások számára

Tudjuk, hogy egy kisvállalkozás is lehet igényes, ezért számukra egy egyszerűbb, olcsóbb változatot kínálunk az Evolut MKV1 programcsomaggal, amiben nincs deviza- költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelés, vezetői számvitel, stb. Ezt a változatot a Mikro- és kisvállalkozásoknak (5-10 fős),  továbbá Nonprofit szervezeteknek készítettünk. Azoknak ajánljuk,  akiknek nem kell nagy számban devizaműveleteket könyvelniük, nem kívánnak tevékenységek, részlegek analitikus költség-árbevétel kimutatásával foglalkozni, nem várnak tőlük vezetői számvitelhez adatokat, nem kell gyűjtött főkönyvi kimutatásokat készíteniük.
Ez a változat tartalmazza mikrogazdálkodói főkönyvi könyvelést, a 398/2012 Kormányrendelet szerinti egyszerűbb könyvvezetést. Később ezt programváltozatot kibővíthetjük különböző opciókkal, akár a devizakönyvelést tartalmazó programra. Megnézem a demót!

 

2. MKV2 Vállalati főkönyvi rendszer, nagyobb méretű vállalkozások számára

  Az Evolut MKV2 programcsomag, nagy méretű, de csak főkönyvi- pénzügyi nyilvántartást igénylő, önálló számviteli részleggel működő vállalkozások számára készítünk. Ez a rendszert használható deviza-alapú könyvelésre, eltérő üzleti év könyvelésére devizával is, elsődleges 6-os, 7-es költséghely-, vagy elsődleges 5-ös, költségnem-könyvelésre. Alkalmas mezőgazdasági cégek könyvelésére is! Ez a programcsomag a  deviza-műveletek  könyvelésénél automatikusan használja az árfolyamokat, könyveli azok különbözeteit, önműködően elvégzi a kötelező év végi deviza-átértékelés számviteli feladatait. Előnye, hogy a deviza-alapú könyvvezetés mellett forint alapú adóanalitikát vezet!

A vállalati főkönyvi rendszerek ára a cég méretéhez igazodik. Azt valljuk, hogy a kisvállalkozásoknak is jár a minőségi szoftver, hát jussanak hozzá kedvező áron – nálunk!  A pályázati követelményeknek  az Evolut MKV2 rendszerek maradéktalanul megfelelnek! 

Evolut rendszerek előnye a működésükbe programozott könyvelői tudás, adó- és számviteli szabályalkalmazás, a könyvelő kényelmét jelentő nagyfokú automatizáltság, és a mindent átfogó integráltság. Listái, adatbeviteli képernyői kellemesek, áttekinthetőek, sokféle igényt kielégítenek. Gyors, igazi segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Könyvelni egér nélkül is lehet!

A programcsomagnak része egy komplett házipénztári rendszer, forint és valutapénztár-használatát biztosítva. Pénztárjelentés, napi pénztáregyenleg-kimutatás, bevételi és kiadási bizonylatok, teljes pénztári forgalom, vevő- szállító partnerek folyószámláinak kezelésével. A hagyományos házipénztári bizonylatkészítés mellett automatikus pénztár-bizonylatkészítési funkciójával a vevőknél, szállítóknál lekönyvelt készpénzes számlákról gombnyomásra készíti el a szükséges bevételi, vagy kiadási pénztárbizonylatot, amelyet a pénztári bizonylatok között tart nyilván.

Még mindig aktuális korábbi ismertető a programról: Tájékoztatónkban részletesen itt olvashat a változások alkalmazásáról, az elvégzendő teendőkről. Kattintson ide!

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2019. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak