Vállalati Főkönyvi rendszerek

Ajánljuk vállalkozásoknak, valamint nonprofit szervezeteknek! 
Az Evolut MKV1 főkönyvi könyvelésben nincs devizakönyvelés és vezetői számvitel, nincs 6-os, 7-es költséghely-könyvelési lehetőség, de az Evolut MKV2 változatban igen!

 

Az Evolut Vállalati Főkönyvi rendszerünknek két változata van:

 1.)  Egyszerűbb, olcsóbb változat az Evolut MKV1 programcsomag, amiben nincs deviza- költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelés. Ez a változat az Evolut MKV1 program, amit  Mikro- és kisvállalkozásoknak,  továbbá Nonprofit szervezeteknek készítettünk. Azoknak ajánljuk,  akiknek nem kell nagy számban devizaműveleteket könyvelniük, nem kívánnak tevékenységek, részlegek analitikus költség-árbevétel kimutatásával foglalkozni, nem várnak tőlük vezetői számvitelhez adatokat, nem kell gyűjtött főkönyvi kimutatásokat készíteniük. Az összköltséges főkönyvi könyvelés melletti lehetőségként a mikrogazdálkodói program a 398/2012 Kormányrendelet szerinti egyszerűbb könyvvezetést végzi. Később ezt programváltozatot kibővíthetjük különböző opciókkal, akár a devizakönyvelést tartalmazó programra. Megnézem a demót!

2.) A másik változat az Evolut MKV2 programcsomag, amit használhatunk deviza-alapú könyvelésre, eltérő üzleti év könyvelésére, devizával, elsődleges 6-os, 7-es költséghely-, vagy elsődleges 5-ös, költségnem-könyvelésre, mezőgazdasági cégek könyvelésére, stb. Ez a programcsomag a  deviza-műveletek  könyvelésénél automatikusan használja az árfolyamokat, könyveli azok különbözeteit, önműködően elvégzi a kötelező év végi deviza-átértékelés számviteli feladatait. Előnye, hogy a deviza-alapú könyvvezetés mellett forint alapú adóanalitikát vezet!

A vállalati főkönyvi rendszerek ára a cég méretéhez igazodik. Azt valljuk, hogy a kisvállalkozásoknak is jár a minőségi szoftver, hát jussanak hozzá kedvező áron – nálunk!  A korábbi pályázati követelményeknek  az Evolut MKV-csomagok maradéktalanul megfeleltek! 

Evolut rendszerek előnye a működésükbe programozott könyvelői tudás, adó- és számviteli szabályalkalmazás, a könyvelő kényelmét jelentő nagyfokú automatizáltság, és a mindent átfogó integráltság. Listái, adatbeviteli képernyői kellemesek, áttekinthetőek, sokféle igényt kielégítenek. Gyors, igazi segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Könyvelni egér nélkül is lehet!

A programcsomagnak része egy komplett házipénztári rendszer, forint és valutapénztár-használatát biztosítva. Pénztárjelentés, napi pénztáregyenleg-kimutatás, bevételi és kiadási bizonylatok, teljes pénztári forgalom, vevő- szállító partnerek folyószámláinak kezelésével. A hagyományos házipénztári bizonylatkészítés mellett automatikus pénztár-bizonylatkészítési funkciójával a vevőknél, szállítóknál lekönyvelt készpénzes számlákról gombnyomásra készíti el a szükséges bevételi, vagy kiadási pénztárbizonylatot, amelyet a pénztári bizonylatok között tart nyilván.

Még mindig aktuális korábbi ismertető a programról: Tájékoztatónkban részletesen itt olvashat a változások alkalmazásáról, az elvégzendő teendőkről. Kattintson ide!

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2018. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak