Evolut Kereskedelmi rendszer

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű értékesítési tevékenységének támogatására. Készletnyilvántartás és számlázás együtt!  Két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer a Készlet- és raktárkezelés,  a Számlázás, a Szállítólevél-készítés, az Árjegyzék-készítés, és a Rendelés modulok funkcióinak felhasználásával kifejlesztetett önálló programcsomag, amelyhez kapcsolható banki- és pénztári forgalmat feldolgozó modul. Ezekkel kiegészítve már komplett pénzügyi nyilvántartás, pénzügyi levelező rendszer áll a felhasználó rendelkezésére.  Nyilvántartja a vállalkozás kereskedelmi készleteit, a partnereket, a partnerek árjegyzékeit, a számlákat, kiszámlázott és kiszámlázatlan szállítóleveleket, illetve az értékesítés során használatos speciális adatokat, mint például az éppen érvényes egyes partnerek árkategóriáit, vagy árjegyzékeit, a kedvezményeket, akciókat, üzletkötőket, stb. A rendszer fel van készítve a jövedéki nyilvántartások, illetve e mezőgazdasági termékfelvásárlások vezetésére. (…Jövedéki engedélyes kereskedő, és felhasználói engedélyes gyártó…őstermelő, mezőgazdasági kompenzációs felár-kezelés) környezetvédelmi termékdíj-kategóriák hozzárendelésével a KT-díj bevallás adatainak előállítására.
Az Evolut Kereskedelmi Rendszer integrált alkalmazása előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal pénzügyi nyilvántartásba rendezett módon jelenik meg, szükség esetén valós idejű számviteli nyilvántartás vezetését biztosítja.

Részletek a Készletkezelés és a Számlázás modulok ismertetésénél találhatók. Az Evolut Kereskedelmi Rendszer önállóan vagy az Evolut For Vállalati Integrált Rendszer formájában érhető el.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2019. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak