Könyvelőirodai rendszerek

Ajánljuk profi szolgáltató könyvelőknek, könyvelőirodáknak! Az Evolut Eco változat képes a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő, egyszerűbb, de teljes értékű főkönyvi rendszer.
Az Evolut7 programcsomagban az összes könyvvezetési mód, deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (mint például 6/7-költséghely-könyvelés) rendelkezésre áll.

 

A könyvelőirodai főkönyvi rendszerünknek tehát két változata van, szolgáltatásaik összehasonlításához kattintson ide!

Evolut Eco Főkönyvi program

Teljes értékű szolgáltatásokat nyújtó Evolut Eco Főkönyvi programcsomag, ami többcéges, ám deviza- és költséghely-könyvelés nélkül működő, egyszerűbb főkönyvi rendszer. Az Evolut Eco Főkönyvi rendszer szolgáltatásai a deviza- és költséghely-könyvelési megoldások kivételével ugyanazok, mint az Evolut7  változaté, ami igény esetén funkcióbővítéssel átalakítható  a magasabb szintű programváltozatra.

 1. Főkönyvi könyvelés összköltség-eljárás szerint
 2. Vevő- szállítókönyvelés
 3. Bank, pénztár könyvelés
 4. Vegyes-könyvelés, automatikus bérfeladás-könyveléssel
 5. Áfa-nyilvántartás, ÁFA-bevallás-készítés
 6. OBR- kompatibilis mérleg, eredménykimutatás-készítés, kiegészítőmelléklet készítés
 7. Igény szerint kapcsolható hozzá komplett tárgyi eszköz-nyilvántartás, számlázás

Evolut7 (Pro) Főkönyvi program

Hétféle könyvvezetési eljárást tartalmazó Evolut7  Könyvelőirodai szoftvercsomag (Evolut Pro néven is nevezzük!) . Az Evolut7 egy olyan szoftver, amivel könyvelőirodaként mindent megbízást elvállalhat! Nem kell irodájában azért különböző programokat használnia, hogy különféle tevékenységet folytató ügyfeleit kiszolgálhassa! Nem kell másik program, ha eltérő üzleti évet, még egy másik, ha deviza-alapú könyvelést kell végeznie, esetleg megint másik, ha mezőgazdasági vállalkozás jelentkezik Önnél! Az Evolut 7 költségtakarékos, kíméli az idegeit, és komfortossá teszi az Ön munkáját, garantált kiváló ár és értékarány! Megnézem a demót!

Hétféle könyvvezetési eljárás található egy szoftverben (beállítástól függően)

 1. Mikrogazdálkodói- és
 2. Összköltséges könyvelés, valamint
 3. Összköltséges könyvvezetés költséghellyel,
 4. Elsődleges költséghely, másodlagos költségnem-könyvelés, és
 5. Elsődleges költségnem, másodlagos költséghely-könyvelés, továbbá
 6. Deviza-alapú könyvelés, és
 7. Eltérő üzleti év könyvelése

És még hét nyomós érv szól mellette

 1. Egy adatbevitelből komplett főkönyv és analitika
 2. Négynyelvű számlatükör, mérleg- eredménykimutatás
 3. Könyvvizsgáló-barát, távkönyvelésre is alkalmas szoftver
 4. Könyvelési- és áfa szabályok beépítve (EVA, KATA, MG Kompenzáció, Fordított-és Pénzforgalmi Áfa),
 5. Beépített házipénztár, számlázás, tárgyi-eszköznyilvántartás, készletgazdálkodási modulok
 6. Mezőgazdasági- és állattenyésztés könyvelésére alkalmas
 7. Nem kell megvásárolni, kedvező használati díja költségkímélő irodai megoldás

 Sőt! Még van plusz lehetőség ezeken felül. Így teljes a kép!

 • PDF-archiválás
 • Elektronikus áfabevallás 
 • Felvásárlási jegy, őstermelői adatszolgáltatás 08-as bevallásba emelése
 • FELHŐBEN is működik

A Contorg Kft. bármelyik Evolut Főkönyvi rendszere  komplett könyvelési program, szakmai fejlesztési tapasztalatok több mint húsz évesek. A rendszer megjelenése, adatbeviteli ablakai, listái, képernyői, áttekinthetőek, elegánsak. Igazi gyors segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Működése könnyen érthető, egy olyan analitika-alapú szoftver, ami széles teret biztosít a könyvelői leleménynek, sajátos – de szabályos – megoldásokkal. Az Evolut program működése gyors, kialakítása révén a szokásosnál több információt biztosít, a beépített szakmai tudás pedig kellemesebb használatot nyújt.

Az Evolut7 program alkalmas deviza-alapú könyvelésre, eltérő üzleti év könyvelésére, de automatikusan használja az árfolyamokat, könyveli azok különbözeteit, önműködően elvégzi a kötelező deviza-átértékelést a könyvelőiroda ügyfeleinek mindegyikénél. Az eltérő üzleti év könyvelését deviza-alapon is vezeti – forint analitikákkal. Igény esetén integrálható hozzá számlázás, befektetett eszköz-nyilvántartás, melyek adatai a főkönyvbe is átkerülnek, a házipénztár modul része a rendszernek. Alkalmas  6-os, 7-es elsődleges vagy másodlagos költséghely-könyvelésre, 5-ös összköltség-könyvelésre, négynyelvű listák, mérleg- eredmény-kimutatás készítésére. A teljes körű áfa-nyilvántartás természetes alkotó eleme a rendszernek. A program – a megfelelő beállítását követően – összköltség-könyvelést, elsődleges költséghely-könyvelést, vagy elsődleges költségnem-könyvelést, vagy az összköltségkönyvelés mellett egy sajátos költséghely-könyvelést, továbbá mikrogazdálkodói könyvelést végez az előzetes beállításnak megfelelően. Arra is képes, hogy egyidejűleg több felhasználó részére ezekkel a könyvvezetési módokkal külön-külön is működjön. A rendszer természetesen megfelelően teljesít az elsődleges 6-os, 7-es költséghely könyvelésben (a másodlagos 5-ös használata mellett), ezért alkalmas mezőgazdasági- és ipari vállalkozások könyvvezetésére is.
Sajátos megoldás az összköltség-eljárás szerinti eredmény-kimutatás mellett a másodlagos 6-os, 7-es könyvelés!

Az Eco és Evolut7 (Pro) programcsomagokban van egy komplett házipénztári rendszer, forint és valutapénztár-használatát biztosítva. Pénztárjelentés, napi pénztáregyenleg-kimutatás, bevételi és kiadási bizonylatok, teljes pénztári forgalom, vevő- szállító partnerek folyószámláinak kezelésével. A hagyományos házipénztári bizonylatkészítés mellett automatikus pénztár-bizonylatkészítési funkciójával a vevőknél, szállítóknál lekönyvelt készpénzes számlákról gombnyomásra készíti el a szükséges bevételi-, vagy kiadási pénztár-bizonylatot, amelyet a pénztári bizonylatok között tart nyilván. Idegen számlázóprogramokból adatimport útján veszi át a könyvelendő tételeket – kiváltva ezzel a vevők könyvelésének kézi adatbevitelét. Hatékony a rendszer, mert egy adatbevitelből készül el a teljes analitika, a főkönyv, a mérleg- és eredménykimutatás, az áfanyilvántartás, valamint a partnerek pénzügyi nyilvántartása, és még több más hasznos szolgáltatás. A pénzügyi nyilvántartás mutatja a vevők és szállítók folyószámláinak pillanatnyi állapotát, hátralékot, túlfizetést – forintban és devizában, készít folyószámla-egyeztetést, késedelmi kamatlevelet, fizetési felszólítás, és elvégzi a behajtási költségátalány-adminisztrációt.

 

Ismertető egy korábbi, de aktuális programváltozásról (mikrogazdálkodói alapadatok beépítése, áfa-kulcsrendszer frissítése, stb.) : Tájékoztatónkban részletesen itt olvashat a változások alkalmazásáról, az elvégzendő teendőkről.

Ismertető egy korábbi, de érvényes szoftverbeállításról Javaslat fordított ÁFA-törzs beállításához

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2019. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak