Átalányadó 2023

Átalányadó automatizált kezelése
A 2023-as átalányadó-szabályok változása miatt lényeges módosításokat kellett beépítenünk a Contorg Egyszeres Könyvviteli programunk eddigi változataiba.
Ezzel a változtatással az egyszeres könyvelésből készíthető el a 2358-as bevallás negyedévente, úgy hogy a hónapok adatai részletezve vannak.
Az átalányadózók kezelése a Contorg Bérügyviteli Rendszerben is megoldható, ugyanis itt is lehetőség van az átalányadózói bevallások elkészítésére. Azonban az átalányadó negyedéves hónapjainak bevételeiből ki kell számolni az átalányadó alapját, összegét, figyelni a göngyölítést, azonban erre a bérprogram nem alkalmas. Erre a célra a Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési programunk felel meg maradéktalanul. Ez a rendszer erre a célra teljesen automatizálható, ugyanis letölthető a NAV online rendszerből minden számla, ez bekerül a könyvelésbe, ebből elkészül a 2358-as negyedéves bevallás, ami innen gombnyomásra beküldhető.
Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2023. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat