Automatizált bankkönyvelés

Contorg Evolut automatizált bankkönyvelés

A Contorg Evolut rendszerek banki könyvelést gyorsító funkciója elkészült! Ezzel a fejlesztéssel lényegesen gyorsabbá válik a könyvelés. A szállító- és vevőszámlák digitális rögzítése, kontírozása után 2021. augusztustól már használható az automatizált banki könyvelés, kontírozással együtt!

Mivel az Evolut rendszerek alapszolgáltatásai között szerepel a könyveléssel egy időben vezetett pénzügyi folyószámla-nyilvántartás (számlakiegyenlítés+összepontozás), így a 10 leggyakoribb magyar bank kivonatfájljainak feldolgozásával kényelmesebb lesz a könyvelés, több idő marad az ügyfél számviteli-, adózási problémáinak feltárására, megoldására, az ezekkel összefüggő tanácsadásra. A banki fájlok tovább bővülnek!

2021. augusztus 25.-re a meghirdetett Fejlesztő – Felhasználó Találkozón élő adatállományokon mutatjuk be a digitális banki adatfeldolgozás menetét, és a többi digitalizációs fejlesztéseinknek – minden bizonnyal – üzleti előnyt is jelentő alkalmazásait.

Felhasználóink a részletekről rendszeres nyilvántartást kapnak a programjaink Impresszum menüjében található „Verzió változások” menüpont alatt.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat