Evolut rendszerek – felhőben

Evolut Cloud – a felhő alapú ügyviteli szoftver

Egy jövőbe mutató megoldás, főleg ha kiegészítjük különféle, a közvetlen kézi adatrögzítést kiváltó digitális szolgáltatásokkal. Az Evolut program felhő alapú verziójának szakmai szolgáltatásai megegyeznek a saját asztali gépre telepített programverzióéval, de felhasználási lehetőségei más dimenziót nyitnak. A rendszerek szakmai szolgáltatásait itt nézheti meg!

Szerverszolgáltatás

A felhőalapú program lényege, hogy az Evolut program az Ön gépén van, azonban a számítási kapacitást jelentő szerver, illetve az adatok tárolását, lekérdezhetőségét biztosító adatbázis-kezelő egy nagy biztonságú, távoli szerveren van. Ez a szerver biztosítja az adatok archiválását és mentését is.

Szoftverszolgáltatás (SaaS – Software as a service)

A teljes szoftveres-hardveres infrastruktúra fizikailag nem az igénybe vevőnél, hanem a Contorg Kft-én keresztül a „felhőt” szolgáltatónál található, melyhez díj ellenében csatlakozhatnak a felhasználók számítógépei.

Evolut Cloud  – DEMÓ verzió

Nézzen meg egy működő, könyvelési adatokkal feltöltött programot! A demót letöltve az Evolut program felhős változatának megtekintésére nyílik lehetőség az Ön gépén. Ez a C:\evolut_demo könyvtárba települ, konkrét könyvelési tételek találhatóak, azokat módosíthatja, mintájuk alapján újakat vihet fel. Bár igazán még a demóprogram sem segít a választásban, mert egy nagy kapacitású, sok szolgáltatást nyújtó program megértéséhez többre van szükség. A letöltéshez kérje ügyfélszolgálatunk segítségét, távolról elvégezzük Ön helyett a demóprogram telepítését.  A programba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót ügyfélszolgálatunk megküldi Önnek, illetve segít a telepítésnél.

Letöltés »

A telepítéshez szükséges Microsoft komponens:
Microsoft SQL 2008 Native Client R2

Továbblépés a könyvelőprogram részletes tájékoztatójához!

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak