Legyen mestere a munkájának

Az Evolut rendszer összetett, sok szolgáltatást biztosító könyvviteli program. A jó beállítás, a program lehetőségeinek pontos ismerete, felesleges munkától kíméli, és könnyíti meg könyvelőpartnereink életét, nem beszélve arról a szakmai előnyről, amelyet közreműködésünkkel szerezhetnek meg. Segítünk Önnek!

 

Lehetőséget adunk partnereinknek egyfajta mesterképzésre. A felhasználói körülményekre figyelemmel elkülönített kiscsoportos képzéseket tartunk külön a vállalati főkönyvelők, készletgazdálkodási munkatársak számára az optimális munkaszervezésére, kezelésére, külön a készlet nélküli vállalati rendszerekére, és külön a könyvelőirodai könyvelők részére. A mai szakmai világ nem az egyszerűsödés irányába halad, ezt a tendenciát követjük programjaink szolgáltatásainak bővítésével. Ha Ön fejlődni akar, akkor itt az alkalom, keressen meg bennünket, és mi segítünk a legjobb eredmény elérésében.
A résztvevők megismerkedhetnek az Áfa-bevallás készítés, a mérlegkészítés (OBR) mesterfogásaival, a gyűjtőhasználat adta lehetőségekkel, és sokmás, a gyakorlati élet hozta problémák önálló megoldásával, vagy az egyes paraméterek beállításának részleteivel, stb.
Aki részt vesz egy ilyen mesterkurzuson, megfigyeléseink szerint munkakörét nagyobb hatékonysággal látja el, biztonságosabbá válik munkájában, képes önálló beállítások elvégezésére. Egyszóval mestere lehet munkájának!

Jelentkezzen e-mailben az Önt érdeklő csoportba, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, ismertetik a helyszínt, és az időpontokat.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat