HOME OFFICE – Könyvelés felhőben

Könyveljen felhőben! Egy lehetséges megoldás könyvelőknek, bérszámfejtőknek a digitális bizonylat-feldolgozással támogatott könyvelésre

– Otthon kell maradnia akár napokra?

– Közösen dolgoznának az ügyféllel?

– Könyvelőként biztosítana számlázó-programot ügyfelének?

– Bérszámfejtés otthonról, gyorsan, intenzíven gondozott bérprogramunkkal!

Több megoldás lehetséges a Contorg Evolut Cloud programcsomagunkkal!

A könyvelendő bizonylatokat az ügyfél szkenneli, feltölti a könyvelő tárhelyére, aki a könyvelendő bizonylatokat könyvelési napló mappáiba szortírozza, ahonnan könyvelés közben egy osztott képernyőn vagy egy másik monitoron, az éppen alkalmazott könyvelési naplónak megfelelő könyvelendő bizonylatok között lapozgathat könyvelés céljából. A szkennelést a könyvelőiroda is elvégezheti, a digitalizációs átállás minden szereplőtől változást igényel!

Egy-egy-bizonylathoz szerződések, teljesítést igazoló okmányok igény szerint csatolhatók, ez akár későbbi időpontban is lehetséges, így majd a könyvelésből nem csak a könyvelési tétel kereshető vissza, hanem az alapbizonylat is. A könyvelésből ezek a tárolt dokumentumok elektronikus úton is továbbíthatóak!

Mivel a szkennelést az ügyfél is elvégezheti, a bizonylatok és a könyvelés földrajzi helye ezek után érdektelen, a papír alapú számlákat már nem kell a könyvelőhöz személyesen bevinni, vagy a távkönyvelőhöz eljuttatni, mert azok a könyvelőprogramból érhetőek el.

A digitális alapbizonylat-feldolgozás miatt újfajta munka- és irodaszervezési megoldások, foglalkoztatási formák kerülhetnek kialakításra, amelyek újabb lehetőségeket, illetve változásokat nyitnak meg a könyvelési szakma előtt. Ma még mindezek furcsán hatnak, egy hagyományos könyvelőiroda szemszögéből nézve eléggé hihetetlennek tűnik, hogy az ügyfél szkenneljen. Gondoljunk csak arra, hogy 2025-re mennyivel kevesebb könyvelő lesz, mint ma, bekerülni egy jó könyvelőirodába ügyfélnek – egyéb feltételeket is jelenthetnek!

A digitális alapbizonylat és dokumentum-feldolgozás egyes gépen, saját belső hálózaton, vagy felhőben is használható!

 

https://www.contorg.hu/az-evolut-rendszerek-felhoben-is-elerhetoekszoftver-mar-felhoben-elerhetoek/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=jA4Dy0ZtVM0

 

A rendszer főmenüjében a DokTár menüben érhetőek el a szkennelt bizonylatok.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat