Ajánlatunk vállalkozásoknak

Contorg Evolut – Hatékony Megoldás!

Minden, amire egy vállalkozásnak szüksége lehet! Készlet, gyártás, rendelés, számlázás, tárgyi eszköz, bank, pénzügy, főkönyv, deviza, eltérő üzleti év, digitális bizonylatfeldolgozás! Teljesen integrált, hatékony, egyszeri adatfeldolgozás, széles körű információk!  Tárhely-szolgáltatással, egyedi igény szerinti kialakítással együtt ajánljuk az Evolut For Integrált Ügyviteli Rendszerünket.

Hatékony, gyors, létszámtakarékos, mégis több az információ – integrált ügyviteli rendszerünk a vállalkozás pénzügyi- és számviteli feladatainak adatigényét egy közös adatbázisból szolgálja ki. Ez a megoldás rendkívül hatékony: az alapbizonylatokat csak egyszer kell a rendszerben rögzíteni, a továbbiakban minden adat, bármely modulban a saját funkcióinak megfelelően áll rendelkezésre.

Vállalkozásoknak készítettük az Evolut Integrált rendszert, további az Evolut MKV1 és MKV2 kettős könyvviteli rendszereinket. Kattintson a linkre!

Miért az Evolut For Integrált rendszer?

 • Teljes vállalkozást átfogó, integráltan működő egységes rendszer
 • Hálózatban működik
 • Felhőben működik
 • Távolról is elérhető számlázás, pénztárak, stb.
 • Önműködő deviza-műveletek, árfolyam-könyveléssel
 • Deviza-alapú könyvvezetés minden modulban
 • Összköltséges vagy elsődleges költséghely-könyvelés
 • Készletgazdálkodás, raktárak, partnerfüggő árjegyzék – deviza-alapon is
 • Késztermék-gyártás, szűkített önköltség-adatszolgáltatás
 • EDI alapú rendelés és e-számlázási rendszer
 • Beépített környezetvédelmi termékdíj-rendszer
 • Jövedéki engedélyes kereskedői nyilvántartás adatszolgáltatással
 • Tárgyi eszköz-nyilvántartás, HUF-ban és devizában egyaránt
 • Erős szakmai háttér, ügyfélszolgálat, terméktámogatás
 • Mikro- és kisvállalkozások számára is készítettünk elérhető áron alkalmazásokat

Komplett szoftvercsomag

Az Evolut For Integrált Rendszerünk egységes, komplett szoftvercsomag, amit hazai kis- és középvállalatoknak készítettünk, több mint két évtizedes tapasztalataink alapján. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi és mezőgazdasági tevékenységet végző KKV-k számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, a saját gyártású késztermékek kalkulációjának támogatásával.

Contorg

Megoldásainkat használó ágazatok

 • Mezőgazdaság
 • Építőipar
 • Nagykereskedelem
 • Belföldi és nemzetközi szállítmányozás
 • Jövedéki engedélyes kiskereskedelem
 • Nagykereskedelem
 • Szolgáltatók
 • Nonprofit szociális szolgáltatók
 • Könyvelők, könyvelőirodai szolgáltatók

Szoftvereink az adott ágazat sajátosságainak megfelelő tartalommal, teljes körűen integrált rendszerek, egyben kezelik a gazdasági szervezetek számviteli, pénzügyi, raktárnyilvántartási, készletkönyvelési, számlázási feladatait, széleskörűen kiszolgálják a korszerű vállalatvezetés igényeit, megteremtik a „vezethető” vállalat ügyviteli alapjait. Bátran ajánljuk mezőgazdasági vállalkozások ügyviteli rendszereinek korszerűsítéséhez is. Az Evolut For rendszer egyik változata a mezőgazdaság jellegzetes könyvelési feladatait, továbbá az állatkönyvelés speciális készletkönyvelési tételeit is automatizáltan végzi – jelentős segítséget nyújtva az e területen működő vállalkozások számviteli tevékenységének minőségi kivitelezéséhez.

 

Evolut felhasználói csomagok

ikon_szja

Evolut Kereskedelmi rendszer

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer az előbbi lényeges jellemzőkön túl a vállalat pénzügyi- számviteli rendszerével integráltan is használható. Ez nagy előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal megjelenik a főkönyvben, valós idejű számviteli nyilvántartást biztosít. Felhőben, internetes táveléréssel, lokális hálózatban működik. Beépített, partnerhez kapcsolódó árjegyzék-készítés, engedmény-rendszer, internetes táveléréssel is működő számlázás, készletkezelés, rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Részletes áttekintés »

ikon_archivum

Főkönyvi rendszer mikro és kisvállalkozásoknak (MKV1)

Ezt a főkönyvi rendszer 5-10 fős, 50 millió Ft-nál nem nagyobb éves árbevételű mikrovállalkozásoknak, valamint nonprofit szervezeteknek ajánljuk. A mikrogazdálkodói könyvvezetési program a 398/2012 Kormányrendelet szerinti egyszerűbb könyvvezetésre alkalmas. Az Evolut MKV1 főkönyvi könyvelésben nincs devizakönyvelés és vezetői számvitel, továbbá nincs 6-os, 7-es költséghely-könyvelési lehetőség. Később MKV2 szolgáltatásra bővíthető!

Részletes áttekintés >

 ikon_letoltes

Főkönyvi rendszer nagyobb vállalkozásoknak (MKV2)

Ajánljuk saját számviteli apparátussal rendelkező nagyobb vállalkozásoknak. Ebben az egycéges programváltozatban az összes működési opció elérhető. Deviza-alapú könyvelés, automatizált devizakönyvelés, devizaátértékelés, adatexport, adatimport, gyűjtők, elsődleges 6-os, 7-es költséghely / másodlagos költségnem-könyvelés, tevékenységi bruttó fedezet, négynyelvű listák, mérleg- eredmény-kimutatás, teljes körű áfa-nyilvántartás, és még sok más.

Részletes áttekintés »

ikon_segedprogramok

Evolut For Integrált rendszer

Az Evolut For Integrált Rendszerünk egységes, komplett szoftvercsomag, amit hazai kis- és középvállalatoknak készítettünk – több, mint két évtized alatt szerzett tapasztalataink felhasználásával. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi és mezőgazdasági tevékenységet végző KKV-ék számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, a saját gyártású késztermékek kalkulációjának támogatásával.

Részletes áttekintés >

 

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2022. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat