Ajánlatunk cégeknek

Contorg Evolut – Hatékony Megoldás!

 

Minden, amire egy vállalkozásnak szüksége lehet! Készlet, gyártás, rendelés, számlázás, tárgyi eszköz, bank, pénzügy, főkönyv, deviza, eltérő üzleti év, digitális bizonylatfeldolgozás, mindez akár deviza-alapon is! Teljesen integrált, hatékony, egyszeri adatfeldolgozás, széles körű információk!
Tárhely-szolgáltatással, egyedi igény szerinti kialakítással együtt ajánljuk az Evolut For Integrált KKV  Rendszerünket.

Hatékony, gyors, létszámtakarékos, mégis több az információ – integrált ügyviteli rendszerünk a vállalkozás pénzügyi- és számviteli feladatainak adatigényét egy közös adatbázisból szolgálja ki. Ez a megoldás rendkívül hatékony: az alapbizonylatokat csak egyszer kell a rendszerben rögzíteni, a továbbiakban minden adat, bármely modulban a saját funkcióinak megfelelően áll rendelkezésre.

Vállalkozásoknak készítettük az Evolut Integrált KKV Rendszert, továbbá az Evolut Simplex és Komplex kettős könyvviteli rendszereinket. Kattintson a linkre!

Miért az Evolut For Integrált  KKV Rendszer?

 • Teljes vállalkozást átfogó, integráltan működő egységes rendszer
 • Hálózatban működik
 • Felhőben működik
 • Távolról is elérhető számlázás, pénztárak, stb.
 • Önműködő deviza-műveletek, árfolyam-könyveléssel
 • Deviza-alapú könyvvezetés minden modulban
 • Összköltséges vagy elsődleges költséghely-könyvelés
 • Készletgazdálkodás, raktárak, partnerfüggő árjegyzék – deviza-alapon is
 • Késztermék-gyártás, szűkített önköltség-adatszolgáltatás
 • EDI alapú rendelés és e-számlázási rendszer
 • Beépített környezetvédelmi termékdíj-rendszer
 • Jövedéki engedélyes kereskedői nyilvántartás adatszolgáltatással
 • Tárgyi eszköz-nyilvántartás, HUF-ban és devizában egyaránt
 • Erős szakmai háttér, ügyfélszolgálat, terméktámogatás
 • Mikro- és kisvállalkozások számára is készítettünk elérhető áron alkalmazásokat

Komplett szoftvercsomag

Az Evolut For Integrált KKV Rendszerünk egységes, komplett szoftvercsomag, amit hazai kis- és középvállalatoknak készítettünk, több mint két évtizedes tapasztalataink alapján. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi és mezőgazdasági tevékenységet végző KKV-k számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, a saját gyártású késztermékek kalkulációjának támogatásával.

Contorg

Megoldásainkat használó ágazatok

 • Mezőgazdaság
 • Építőipar
 • Nagykereskedelem
 • Belföldi és nemzetközi szállítmányozás
 • Jövedéki engedélyes kiskereskedelem
 • Nagykereskedelem
 • Szolgáltatók
 • Nonprofit szociális szolgáltatók
 • Könyvelők, könyvelőirodai szolgáltatók

Szoftvereink az adott ágazat sajátosságainak megfelelő tartalommal, teljes körűen integrált rendszerek, egyben kezelik a gazdasági szervezetek számviteli, pénzügyi, raktárnyilvántartási, készletkönyvelési, számlázási feladatait, széleskörűen kiszolgálják a korszerű vállalatvezetés igényeit, megteremtik a „vezethető” vállalat ügyviteli alapjait. Bátran ajánljuk mezőgazdasági vállalkozások ügyviteli rendszereinek korszerűsítéséhez is. Az Evolut For Integrált KKV Rendszer egyik változata a mezőgazdaság jellegzetes könyvelési feladatait, továbbá az állatkönyvelés speciális készletkönyvelési tételeit is automatizáltan végzi – jelentős segítséget nyújtva az e területen működő vállalkozások számviteli tevékenységének minőségi kivitelezéséhez.

 

Evolut felhasználói csomagok

ikon_szja

Evolut Kereskedelmi rendszer

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer az előbbi lényeges jellemzőkön túl a vállalat pénzügyi- számviteli rendszerével integráltan is használható. Ez nagy előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal megjelenik a főkönyvben, valós idejű számviteli nyilvántartást biztosít. Felhőben, internetes táveléréssel, lokális hálózatban működik. Beépített, partnerhez kapcsolódó árjegyzék-készítés, engedmény-rendszer, internetes táveléréssel is működő számlázás, készletkezelés, rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Részletes áttekintés »

ikon_archivum

Főkönyvi rendszer mikro és kisvállalkozásoknak: Evolut Simplex

Ezt a főkönyvi rendszer 5-10 fős, 50 millió Ft-nál nem nagyobb éves árbevételű mikrovállalkozásoknak, valamint nonprofit szervezeteknek ajánljuk. A mikrogazdálkodói könyvvezetési program a 398/2012 Kormányrendelet szerinti egyszerűbb könyvvezetésre alkalmas. Az Evolut Simplex főkönyvi könyvelésben nincs devizakönyvelés és vezetői számvitel, továbbá nincs 6-os, 7-es költséghely-könyvelési lehetőség. Később Komplex szolgáltatásra bővíthető!

Részletes áttekintés >

 ikon_letoltes

Főkönyvi rendszer nagyobb vállalkozásoknak: Evolut Komplex

Ajánljuk saját számviteli apparátussal rendelkező nagyobb vállalkozásoknak. Ebben az egycéges programváltozatban az összes működési opció elérhető. Deviza-alapú könyvelés, automatizált devizakönyvelés, devizaátértékelés, adatexport, adatimport, gyűjtők, elsődleges 6-os, 7-es költséghely / másodlagos költségnem-könyvelés, tevékenységi bruttó fedezet, négynyelvű listák, mérleg- eredmény-kimutatás, teljes körű áfa-nyilvántartás, és még sok más.

Részletes áttekintés »

ikon_segedprogramok

Evolut For Integrált KKV Rendszer

Az Evolut For Integrált KKV Rendszerünk egységes, komplett szoftvercsomag, amit hazai kis- és középvállalatoknak készítettünk – több, mint két évtized alatt szerzett tapasztalataink felhasználásával. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi és mezőgazdasági tevékenységet végző KKV-ék számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, a saját gyártású késztermékek kalkulációjának támogatásával.

Részletes áttekintés >

 

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat