Pénztárgép adatok online

Pénztárgépek adatainak letöltése
Elkészült, hamarosan kiadjuk a kettős- és egyszeres könyvviteli programjainkban működő Online pénztárgépi adatok letöltését, automatizált könyvelési eljárással kiegészített programverzióinkat.
Jelenleg az éles üzemi tesztek zajlanak, főként annak érdekében, hogy minél könnyebben legyen az új funkció használható!
Az említett rendszereink pénztárgép-azonosítónként, üzemelési helyenként, a gép által felküldött napi záróadatokat tölti le, az árbevételi helyek, a pénztárak, a bankkártyás, és utalványos fizetési módokat öntanuló képességgel, kis kézi munkaráfordítással bíró megoldást biztosítanak.
A letöltött adatok könyvelésénél eldönthetjük, hogy pénztárba, vagy vevőbe megy-e a könyvelés, mert a könyvelőirodai és a céges gyakorlat sokszor elválik egymástól, ezzel pedig lehetőség lesz minden könyvelési megoldásra. A kettős könyvviteli rendszerben a vevős megoldáshoz technikai partner megnyitásával lehet gyors eredményt elérni.
 
Átalányadó
A 2023-as átalányadó-szabályok változása miatt lényeges módosításokat kellett beépítenünk a Contorg Egyszeres Könyvviteli programunkba. Ezzel a változtatással az egyszeres könyvelésből készíthető el a 2358-as bevallás negyedévente, úgy hogy a hónapok adatai részletezve vannak.
Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat