Vállalati Integrált Rendszer

Egy integrált pénzügyi és számviteli rendszer komplex szoftver, amely egy vállalkozás gazdálkodásának pénzügyi- és számviteli feladatait különböző funkciókkal biztosítja, oly módon, hogy a vállalat eltérő munkahelyein megjelenő adatigényeket egy közös adatbázisból, egyezően szolgálja ki.
A programmodulok a vállalat működéséhez szükséges, különböző feladatok elvégzésre alkalmasak, ezek lehetnek : pénztáros, anyagkönyvelő, raktáros, gyártás-előkészítő, számlázó, főkönyvelő, könyvelő, pénzügyi ügyintéző, tárgyi eszköz-nyilvántartó, értékesítő, termelésirányító, kereskedő, stb. - a belső szervezeti felépítéstől függően.
Az integráltság azt eredményezi, hogy az alapbizonylatokat (számlákat) csak egyszer kell a rendszer valamelyik pontján rögzíteni, a továbbiakban ez az adat, bármely modulban az ott szükséges műveletek elvégzéséhez rendelkezésre áll. Az integrált rendszer felhőben is működik, távoli telephely bekapcsolása nem jelent problémát!
Egy ilyen rendszer nagy előnye az egységes vállalatszervezési szemlélet, a tevékenység minden pontján érvényesülő szabályszerűség, az egyszeri adatfeldolgozás, és az ezt követő széles körű információszolgáltatás, egyszóval: a hatékonyság. Nyilvánvaló, hogy aki ilyen szoftverrel segíti működését, több ponton előnyre tehet szert.
Integrálni több szintet megkülönböztetve érdemes. A programszolgáltatásokat kérjük nézze meg itt! Ennek megfelelően a többféle felépítésű Contorg Evolut rendszereink esetében két felhasználói körnek kínálunk integrált megoldásokat:

 

 1. Könyvelőirodáknak szánt rendszereinkben (Evolut Eco, Evolut7, Evolut Pro, Evolut Egyszeres könyvvezetés)
 2. Önálló számviteli apparátussal működő vállalkozások részére (Evolut MKV1 / MKV2, továbbá a Vállalati Integrált Rendszer)

Jellemzők

 • Teljesen integrált működés
 • Egységes ügyviteli rendszer
 • Szakmailag korrekt nyelvezet
 • Két évtizedes tapasztalat

Előnyök

 • Moduláris bővíthetőség
 • Önműködő devizaműveletek
 • Hozzáértő, profi szakmai háttér
 • Mikro és kisvállalkozásoknak is

Ismerje meg a megoldásainkat

 • Evolut Vállalati Integrált Rendszer

  Az Evolut For Vállalati Integrált Rendszerünk olyan komplett szoftvercsomag, ami egyben tartja a céget. Ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi, jövedéki- és mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozások számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli – a készletgazdálkodási- és befektetett eszközmodulokkal együtt, termékgyártás  támogatásával, számlázással, jövedéki nyilvántartásokkal kiegészítve.

  Részletes áttekintés »

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2023. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat