KKV Integrált Rendszer

Egy integrált pénzügyi és számviteli rendszer olyan komplex szoftver, amely egy vállalkozás gazdálkodásának pénzügyi- és számviteli feladatait a gazdálkodáshoz szükséges különböző funkciókkal biztosítja, oly módon, hogy a vállalat eltérő munkahelyein megjelenő adatigényeket egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki.
A programmodulok a vállalat működéséhez szükséges, különböző feladatok elvégzésre alkalmasak, ezek lehetnek : pénztáros, anyagkönyvelő, raktáros, gyártás-előkészítő, számlázó, főkönyvelő, könyvelő, pénzügyi ügyintéző, tárgyi eszköz-nyilvántartó, értékesítő, üzletkötő, termelésirányító, kereskedő, stb. - a belső szervezeti felépítéstől függően.
Az integráltság azt eredményezi, hogy az alapbizonylatokat (számlákat) csak egyszer kell a rendszer valamelyik pontján rögzíteni, a továbbiakban ez az adat, bármely modulban az ott szükséges műveletek elvégzéséhez már rendelkezésre áll. Az integrált rendszerünk felhőben is működik, távoli telephely bekapcsolása nem jelent problémát!
Egy ilyen rendszer nagy előnye az egységes vállalatszervezési szemlélet, a tevékenység minden pontján érvényesülő szabályszerűség, az egyszeri adatfeldolgozás, és az ezt követő széles körű információszolgáltatás, egyszóval: a hatékonyság. Nyilvánvaló, hogy aki ilyen szoftverrel működik, az több ponton előnyre tehet szert.
Integrálni több szintet megkülönböztetve érdemes. A programszolgáltatásokat kérjük nézze meg itt! Ennek megfelelően a többféle felépítésű Contorg Evolut rendszereink esetében két felhasználói körnek kínálunk integrált megoldásokat:

 

 1. Könyvelőirodáknak szánt rendszereinkben (Evolut Eco, Evolut Pro7, Evolut Egyszeres könyvvezetés)
 2. Önálló számviteli apparátussal működő vállalkozások részére (Evolut Simplex / Komplex, továbbá az Integrált KKV Rendszer)

Jellemzők

 • Teljesen integrált működés
 • Egységes számviteli rendszer
 • Szakmailag korrekt nyelvezet
 • Három évtizedes tapasztalat

Előnyök

 • Moduláris bővíthetőség
 • Önműködő devizaműveletek
 • Hozzáértő, profi szakmai háttér
 • Mikro és kisvállalkozásoknak is

Ismerje meg a megoldásainkat

 • Evolut KKV Integrált Rendszer

  Az Evolut For KKV Integrált Rendszerünk olyan komplett szoftvercsomag, ami egy közös adatbázisban tartja a cég adatait. Ipari, szolgáltatói, nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki- és mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozások számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli.  A számlázó-, a készletgazdálkodási- és a befektetett eszköznyilvántartási modulokkal együtt, a termékgyártással, jövedéki nyilvántartásokkal kiegészítve teljes körű vállalati rendszert biztosít.

  Részletes áttekintés »

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat