Készlet + Számlázás

A Készlet és Számlázás programjaink együttesen alkotják a "Az EVOLUT Kereskedelmi rendszerünket"  amely nagy- és kiskereskedelmijövedéki kereskedelmi, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, webshop értékesítést  végző vállalkozások számára alkalmas.  Készletnyilvántartásban a cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék-használat, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában - támogatja az értékesítéssel foglalkozók mindennapi munkáját. A program rendelkezik egy Web-alapú rendelésmodullal, ahol a partnerei közvetlenül és azonnal rendelhetnek Öntől a saját weboldalán keresztül! A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

Jellemzők

 • Készlet és számlázás együtt
 • Beszerzéstől értékesítésig
 • Vonalkódok, gyári számok
 • Jövedéki engedélyes
 • Pénzügyi nyilvántartással együtt

Előnyök

 • Gyors, egyszerű keresés
 • Hálózatban, felhőben, egyes gépen
 • Rendelés, szállítólevél, gyűjtőszámla
 • Szakmai tanácsadói háttér
 • Fejlett árjegyzék-rendszer

Ismerje meg a megoldásainkat

 • Evolut Kereskedelmi rendszer

  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például webshop) értékesítési tevékenységének támogatására. Kiemelt figyelmet érdemel, hogy a rendszer képes az EPR- és Környezetvédelmi termék-díjak összevont kezelésére. Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

  Részletes áttekintés »

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat