Készlet + Számlázás

A Készlet és Számlázás programjaink együttesen alkotják a "Az EVOLUT Kereskedelmi rendszerünket"  amely nagy- és kiskereskedelmijövedéki kereskedelmi, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, webshop értékesítést  végző vállalkozások számára alkalmas.  Készletnyilvántartásban a cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék-használat, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában - támogatja az értékesítéssel foglalkozók mindennapi munkáját. A program rendelkezik egy Web-alapú rendelésmodullal, ahol a partnerek közvetlenül és azonnal rendelhetnek Öntől! A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

Jellemzők

 • Készlet és számlázás együtt
 • Beszerzéstől értékesítésig
 • Vonalkódok, gyári számok
 • Jövedéki engedélyes
 • Pénzügyi nyilvántartással együtt

Előnyök

 • Gyors, egyszerű keresés
 • Hálózatban, felhőben, egyes gépen
 • Rendelés, szállítólevél, gyűjtőszámla
 • Szakmai tanácsadói háttér
 • Fejlett árjegyzék-rendszer

Ismerje meg a megoldásainkat

 • Evolut Kereskedelmi rendszer

  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például webshop) értékesítési tevékenységének támogatására. Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

  Részletes áttekintés »

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2023. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat