A könyvelői felelősség kézikönyve + CD (elfogyott!)

Hogyan kössünk jó könyvelési szerződést, és hogyan kerüljük el a kártérítési ügyeket?

ELFOGYOTT, NEM RENDELHETŐ!

 

Szerzők: Dr. Szabó Tibor, Regős Gábor
Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2009.
Terjedelem: 328 oldal + CD
Függelék: Könyvelő irodai szerződés- és szabályzatminták CD – letölthető word dokumentumokkal.

 

Ára: 9.900,-Ft + 660,-Ft postaköltség
Ár: 10560 Ft

 

Önadózó újság előfizetőknek 40% kedvezmény + ingyenes bónusz könyv 9.900,-Ft értékben.
Előfizetőként rendelje e-mailben: info@onadozo.hu

 

Az I. Fejezet szól a könyvelési szerződésről – amelyben felvázoljuk azokat a jogi technikákat, amelyeket mindenképpen javasolunk beépíteni az ügyféllel megkötött könyvelési szerződésbe. Például adunk egy általános jogi tájékoztatási formulát, amellyel kivédhetők a tájékoztatási kötelezettség elmulasztására alapozott kártérítési igények. Könyvünk II. Fejezete az adótörvények rejtett csapdáival, és a könyvelői munka során elkövethető tipikus hibalehetőségekkel foglalkozik. Tanulságos olvasmány ez könyvelőknek – egy könyvelő irodai vezető tollából. A III. Fejezetet a könyvelői kártérítési felelősségnek szenteltük, amelyből egyáltalán megismerheti, hogy melyek a téma lényeges kérdései, érveket, tippeket kaphat ilyen élethelyzetekre. Könyvünk értékes részét képezi az a 20 esettanulmány, amelyek könyvelői kártérítési jogeseteket dolgoznak fel.

 

A könyvelő irodák felelősségi kérdései mellett részletesen foglalkozunk a munkaviszonyban, alkalmazottként foglalkoztatott könyvelők, főkönyvelők, gazdasági igazgatók kártérítési felelősségével is. Könyvünk IV. Fejezete pedig – egyfajta válaszként, megoldásként a könyvelői kártérítési felelősség által felvetett kérdésekre, tartalmazza a könyvelő iroda Általános Szerződési Feltételeit, továbbá Szervezeti és Működési Szabályzatát, felhasználható iratminta formájában. Ezeket megnyitható word dokumentumként – további iratmintákkal együtt – a könyvünk Függelékét képező CD is tartalmazza.

 

Érdekli a Könyvelői felelősség kézikönyve? Adja le megrendelési igényét a következő űrlapi kitöltésével.

 

  captcha
  Kérdése van?
  Keressen minket!
  Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
  Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
  Teamviewer - Contorg
  © Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak