Egyszeres könyvvitel a gyakorlatban

Könyvvezetési útmutató és példatár egyéni vállalkozók, társadalmi szervezetek egyszeres könyvvezetési kötelezettségének teljesítéséhez. Aki még nem ismeri, most megtanulhatja; aki már ismeri, e könyv segítségével könnyebben végezheti az egyéni vállalkozók, őstermelők és társadalmi szervezetek könyvelését.

Szerző: Regős Gábor
Kiadó: Contorg Kft. 2016
Terjedelem: 264 oldal
Ára: 9.900,-Ft + postaköltség

 

EZ A KIADVÁNY A KORÁBBAN MEGJELENT UGYANEZEN TÉMAKÖR HARMADIK, ÁTDOLGOZOTT KIADÁSA.

MEGRENDELÉSEKET KÉRJÜK A KIADÓ CÍMÉRE ELJUTTATNI: info@contorg.hu !

Aki még nem ismeri, e könyvből megtanulhatja, aki már ismeri, e könyv alapján könnyen, gond nélkül és hibátlanul végezheti az egyéni vállalkozók, őstermelők és társadalmi szervezetek könyvelését. A könyv a gyakorlati életből vett példákkal, magyarázatokkal bemutatja az egyszeres könyvvitel teljes folyamatát, a jobb megértés érdekében mintakönyvelést is ad valamennyi lehetséges gazdasági esemény pénztárkönyvi és naplófőkönyvi könyvelésére. A könyv teljesen az alapoknál kezdi az egyszeres könyvvezetés bemutatását, a felmerülő feladatok megoldását. Így külön fejezetben foglalkozik a hagyományos, kézzel vezetett könyvelés technikájával és a számítógéppel végzett könyvelés kivitelezéséve. Ezzel a megoldással jobban meg lehet érteni a számítógépes könyvvezetés lényegét, ha ismert előttünk annak kézi megoldása. Összefoglalóan bemutatjuk a társadalmi szervezetek egyszerűsített mérleg és eredmény-levezetés szabályait, továbbá az egyéni vállalkozókon adózási, járulékfizetési és könyvvezetési lehetőségeit. Ajánljuk e könyvet magánkönyvelőknek, könyvelőirodáknak, de a feladat iránt érdeklődő vállalkozóknak, őstermelőknek, társadalmi szervezeteknek egyaránt.

A szerző, Regős Gábor adótanácsadó az Önadózó újság egyik alapítója, a Könyvelőirodák Országos Szövetségének elnöke, a Contorg Kft ügyvezetője, 1979 óta foglalkozik könyvviteli programszervezéssel. A mai napig gyakorló könyvelő és adótanácsadó.

A könyv egységes példatárat tartalmaz az egyes gazdasági események pénztárkönyvi és naplófőkönyvi könyvelésének kézi és szoftveres bemutatásához. A könyv függelékében található a kézzel vezetett pénztárkönyv és naplófőkönyv mintája. Amennyiben érdeklődik a könyvben bemutatott program iránt, úgy kérjük töltse le az egyszeres programunkat, amihez a könyvet megvásárlóknak kérelmük esetén 30 napos licencet biztosítunk.  A könyvben szereplő program Contorg Kft. Evolut Egyszeres Könyvviteli szoftvere. Bár a könyv 2016-ban íródott, az egyszeres könyvvezetés szabályai azóta nem változtak. A belőle levezethető adóalapok után fizetendő adómértékek változhattak ugyan, de ez az egyszeres könyvvezetés technikáján mit sem változtat.

 

Ha érdekli  az “Egyszeres könyvvitel  a gyakorlatban” című szakkönyvünk, akkor küldjön nekünk itt egy üzenetet, amiben adja meg számlázási- és szállítási címét, telefonszámát, e-mailcímét, ha Ön vállalkozásként rendeli meg, akkor az adószámát is.
Adatai alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve megküldjük a díjbekérőt!
KÉRJÜK SZÁLLÍTÁSI- és E-MAIL CÍMÉT, adószámát IS ADJA MEG!

 

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2022. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat