Evolut Befektetett Eszköz – Rendszer ismertető

A főkönyvi könyvelés módjához igazodva a programban lehetőség van az értékcsökkenést 6-os, 7-es költséghelyekre is elszámolni, továbbá az értékcsökkenési tételeket külön tételgyűjtőre tenni. Ezeknek az analitikus tételeknek a forgalma megjelenik a hivatkozott főkönyvi számlákon, ezáltal külön főkönyvi feladásra már nincs szükség. Az automatizált értékcsökkenés-elszámolás pár perc alatt több ezer kartonon végzi el biztonságosan, kétszeres elszámolás ellen védett módon, a beállított kulcsoknak megfelelően az elszámolást. Ezek bármelyike törölhető, ismételten elvégezhető, sőt egyes időszakok adatai is letörölhetők és ismételten elvégezhetők. Ezzel a megoldással cégek átalakulásakor a vagyonmérleg-tervezet elkészítését nagyon megkönnyíti. A tételgyűjtés azt a lehetőséget biztosítja, hogy az érintett főkönyvi számlák adataiból ezekre a gyűjtőkre külön listákat lehet lekérni.

Listázási lehetőségei széles körben szűrhetők, melyek alkalmasak az adóbevallások (helyi adó, társasági adó) megállapítások alátámasztására, selejtezési, üzembe helyezési okmány, eszközleltár készítésére, üzemelési hely, földrajzi hely, költséghely, tételgyűjtő, stb. szűrésével. Külön szolgáltatása, hogy az értékcsökkenés leírási kulcsonként is listába kérhető. Természetesen egy-egy eszköz egyedi nyilvántartó kartonja a teljes élettartamot bemutató módon készíthető el, stb. Az eszköz-nyilvántartási tükör maga a mérlegbeszámoló befektetési tükre. Automatikus évzárás, évnyitás segíti a nyilvántartó munkáját.

Töltse le honlapunkról és próbálja ki!

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat