Evolut KKV Integrált Rendszer

Az Evolut For KKV Integrált Rendszerünk olyan komplett szoftvercsomag, ami egy közös adatbázisban tartja a cég adatait. Ipari, szolgáltatói, nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki- és mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozások számára nem csak az 5-ös összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén kezeli.  A számlázó-, a készletgazdálkodási- és a befektetett eszköznyilvántartási modulokkal együtt, a termékgyártással, jövedéki nyilvántartásokkal kiegészítve teljes körű vállalati rendszert biztosít.

Mire alkalmas?

Az Evolut For  KKV Integrált Rendszer analitika-központú, minden modulja, funkciója teljes egészében integrált, zárt rendszerben fogja át a vállalkozás gazdálkodását (ERP). Ebben a rendszerben az analitikák vezetésén keresztül valósul meg a főkönyvi könyvelés, a mérleg, az eredmény-kimutatás, a pénzügyi nyilvántartás, adónyilvántartás – ami megoldás nem jelent többletmunkát, azonban jóval nagyobb információhalmazt képes biztosítani.  Hálózati vagy felhős alkalmazással a munkakörök, feladatok jól eloszthatók.
Az Evolut For KKV Integrált Rendszer egyik változata a mezőgazdaság speciális állatkönyvelését is automatizáltan végzi – jelentős segítséget nyújtva az e területen működő vállalkozások számviteli tevékenységének minőségi kivitelezéséhez. Bátran ajánljuk mezőgazdasági vállalkozások ügyviteli rendszereinek korszerűsítéséhez is, hiszen bevezetésének kockázata csekély, mivel ügyviteli rendszereinkkel két évtizede vagyunk jelen a hazai piacon – bőven van tapasztalatunk. Naprakész információ – naprakész vezetés! Átfogóan   kezeli a gazdasági szervezet számviteli, pénzügyi, gyártási, értékesítési feladatait,  széleskörűen kiszolgálja a korszerű vállalatvezetés igényeit, megteremti az átlátható vállalkozás ügyviteli alapjait.

Mit tartalmaz?

A készletgazdálkodás és a vele összekapcsolt számlázás szerves része a rendszernek, korlátlan számú raktár, cikk, partner kezelésére képes, rendelkezik az értékesítést támogató korszerű funkciókkal, vonalkód kezeléssel, gyári-számos, sarzs-számos nyilvántartással, stb. Az értékesítés ügyvitele a hagyományos alapfunkciókon kívül széles körű támogatást nyújt az értékesítési elemzésekhez, e mellett biztosítja a vállalat saját termelésű termékeinek költségelemzési lehetőségét. A kereskedelmi rendszer olyan speciális funkciókkal rendelkezik, amely alkalmassá teszi a gyártástól az értékesítés kiszámlázásáig tartó folyamat figyelését. A rendszer megfelel a  jövedéki engedélyes kereskedelem számára előírt feltételek teljesítésére!

Kinek ajánljuk?

A rendszert termékgyártással, nagykereskedelemmel és szolgáltatásnyújtással, mezőgazdasági, ipari termelő tevékenységgel  foglalkozó magyar mikro-, kis- és középvállalkozásoknak készítettük, akiknek az eredményessége tovább növelhető, ha a saját gazdasági tevékenységükről naprakész információkkal rendelkeznek. A mai igényeket már a hagyományos módszerekkel, illetve egyedi, egymástól elkülönült úgynevezett “sziget” szoftverekkel nem lehet teljesíteni. A program biztosítja a vállalkozás analitikus és szintetikus rendszereinek összhangját. A program nagy tömegű bizonylatok gyors, pontos és egyszeri feldolgozását, bármikor lekérhető vezetői,  operatív és stratégiai információk megalapozottságát biztosítja. Rendszerünk ára kifejezetten kedvező, még a rendszer bevezetésével együtt is az egyik legkedvezőbb a mai e kategóriában található programok között, mert valóban figyelembe vesszük a cég nagyságát. Tegyen próbára bennünket!

Hogyan érdemes?

 A programcsomag szoftverként havi bérletben, vagy komplex megoldásként végleges licenccel is megvásárolható. Amennyiben Ön MEGOLDÁSBAN  gondolkodik, akkor egy komplett, az Ön igényeire testre szabott rendszert adunk át! Az alábbi információk között (Tudástár) található leírás a bevezetés feltételeiről.

Az integrált rendszer főmenüje:

 

Megnézné az integrált rendszerünket?

Telepítés nélkül, azonnal kipróbálhat egy felhőben működő, pénzügyi, könyvelési, készletadatokat is tartalmazó rendszert, amelyben teljes értékű műveleteket végezhet, információkat, listákat kérhet. Azonban ne felejtse el, hogy ez nem egy sajátos céghelyzetre van felkészítve, hanem csak a működés, a képernyők megnézéséhez nyújt lehetőséget!    Kattintson ide!

 

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat