Evolut Házipénztár – Rendszerismertető

A házipénztári program a készpénzkezelés dokumentálást biztosítja, használata megkíméli a vállalkozót a készpénzforgalom kézi vezetésétől. Bármely időpontban egy gombnyomásra elkészíti a pénztárjelentést, kinyomtatja a pénztárbizonylatokat, illetve elkészíti a napi záróegyenleg kimutatást.
Korlátlan számú pénztár vezetését biztosítja, miközben önálló házipénztári programként is használható. A forint és valutapénztárak elkülönült vezetését, egymástól megkülönböztetett bizonylatszámozással is támogatja. A bizonylat-sorszámozást végző naplók szabadon megnyithatók.
A főkönyvi-pénzügyi rendszeren belül használva nem kell külön főkönyvi feladást könyvelni, mert minden rögzített pénzmozgás azonnal főkönyvi tétel is. A pénztárbizonylat-használat szabályai előre beállíthatóak, ezzel is segíti az egységes és azonos elvek szerinti pénztárkezelés biztosítását. Gazdasági esemény-törzsben a pénztári tételek úgynevezett mintatételként is megadhatók, emiatt pénztárkezelés közben csak az adott alapbizonylat számát és összegét kell megadni.Önműködően oldja meg az 1-2 Ft-os érmék kivonása miatt jelentkező kerekítési különbözetek, elszámolását és könyvelését.

 

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak