Evolut Kereskedelmi rendszer

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például webshop) értékesítési tevékenységének támogatására. Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer a Készlet- és raktárkezelés,  a Számlázás (NAV online számla, e-Számla), a Szállítólevél-készítés (Díjbekérő), az Árjegyzék-készítés, és vevői és szállítói Rendelés, Vevői Web-rendelés modulok funkcióinak felhasználásával kifejlesztetett olyan önálló programcsomag, amelyhez kapcsolható banki- és pénztári forgalmat feldolgozó modul. Ezekkel kiegészítve már komplett pénzügyi nyilvántartás, pénzügyi levelező rendszer áll a felhasználó rendelkezésére.  Nyilvántartja a vállalkozás kereskedelmi készleteit, a partnereket, a partnerek árjegyzékeit, a számlákat, kiszámlázott és kiszámlázatlan szállítóleveleket, illetve az értékesítés során használatos speciális adatokat, mint például az éppen érvényes egyes partnerek árkategóriáit, vagy árjegyzékeit, a kedvezményeket, szezonális akciókat, üzletkötőket, stb.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát, de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

A rendszer fel van készítve a jövedéki engedélyes kereskedők  jövedéki nyilvántartásainak vezetésére, adatszolgáltatásainak összeállítására, illetve e mezőgazdasági termékfelvásárlások teljes ügykezelésére. (…Jövedéki engedélyes kereskedő, és felhasználói engedélyes gyártó…őstermelő, mezőgazdasági kompenzációs felár-kezelés) környezetvédelmi termékdíj-kategóriák hozzárendelésével a KT-díj bevallás adatainak előállítására.
Az Evolut Kereskedelmi Rendszer integrált alkalmazása előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal pénzügyi nyilvántartásba rendezett módon jelenik meg, szükség esetén valós idejű számviteli nyilvántartás vezetését biztosítja.

Részletek a Készletkezelés és a Számlázás modulok ismertetésénél találhatók. Az Evolut Kereskedelmi Rendszer önállóan vagy az Evolut For Vállalati Integrált Rendszerbe építve használható.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2023. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat