Könyvelőirodai rendszerek

Hatékonyabb munkát, a növekvő ügyfelek igényeinek kielégítését a hagyományos csak a bevallás-készítésre koncentráló könyveléssel már nem lehet végezni. Lehetséges megoldást könyvelőirodák esetében is az integrált rendszerek alkalmazása jelenti. Ehhez szükséges programcsomag az Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszer, amely a mai könyvelői szolgáltatások szemléletváltozásához igyekszik megfelelő megoldásokat adni. Működik felhőben, helyi hálózaton, távoli eléréssel, egyszóval univerzális!

 

Az Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszernek két könyvelőirodai változatát kínáljuk, nagyságrendtől és szolgáltatási igényektől függően az Evolut Eco, illetve az Evolut7 Pro csomagok választhatóságával. Ezek a programok felhőben is működnek, ezekhez felhős tárhelyet biztosítunk.

 

 • Az Evolut Eco változat képes a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő főkönyvi könyvelésre, kapcsolható hozzá online számlázás, tárgyi eszköz-nyilvántartás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés.
 • Az Evolut7 Pro programcsomagban az összes könyvvezetési mód, a deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (Pl. az elsődleges 6/7-költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelése, stb.) rendelkezésre áll.
 • Az Evolut Eco és az Evolut7 Pro változatok egyaránt integrált könyvelőirodai rendszerek, online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, komplett házipénztár, pénzügyi folyószámla nyilvántartás, pénzügyi levelezés, főkönyvi könyvelés, mérleg, eredménykimutatás, áfa-analitika, partnerellenőrző szolgáltatással, digitális alapbizonylat-feldolgozással és kezeléssel egységes és teljes rendszert alkotnak. A digitális alapbizonylat-feldolgozás során a könyvelési tételhez kapcsolható a PDF dokumentum, ezzel így támogatja a távmunkát, az XML és Excel adatok beolvasásával (adatimport) rövidíthető az adatbevitelre fordítandó idő.
 • Az ügyfél vagy a könyvelőiroda által szkennelt, vagy PDF-ben kapott alapbizonylatok megjeleníthetőek a könyvelési képernyőn, vagy egy másik monitoron, így a földrajzi távolság már nem akadályozza a könyvelőt egy-egy távoli ügyfél elvállalásában, de a munkaerő helyzetben is segítséget nyújt ez a programszolgáltatás.
 • A szkennelt bizonylatok PDF fájljai hozzákapcsolódnak a könyvelési tételhez, együtt tárolódnak el azzal, így a könyvelési tételekkel együtt bármikor megtekinthető az alapbizonylat is. Az Evolut rendszerek ezzel kifejezetten támogatják a távkönyvelést. Ügyfeleinknek távsegítséget az általunk biztosított felhős tárhelyen az adatállomány szintjéig tudunk nyújtani, ha elakadnának, vagy valamilyen probléma jelentkezne.
 • A NAV online rendszerből letölthető számlák automatizált könyvelése működik.
 • Az Evolut7 Pro rendszer hét különböző könyvvezetési módszer szerint képes működni, az alábbiakban ezek megtekinthetőek. Hasznos tulajdonság ez, mert egy szoftverrel az összes könyvvezetési mód biztosítható, így bármilyen tevékenységű ügyfél könyvelése elvállalható.
 • Az Evolut Eco és Evolut7 Pro rendszerek tartalmaznak egy online számlázó modult, amelyet a könyvelő megoszthat ügyfelével felhőben, vagy távoli eléréssel. Ezzel olyan lehetőség adódik, amely az ügyfél számára további könnyebbséget jelent, a számla lezárása előtt, ha kérdéses a kivitelezés, akkor a számlázásában is a könyvelő szakszerű segítségére támaszkodhat, akinek pedig nem kell további számlaimporttal bajlódnia, vagy a papíron kinyomtatott számlákat lekönyvelni, továbbá a nem oly ritkán eltűnt, át nem adott számlákat kerestetnie.
 • A rendszer tartalmazta online számlázó programmal a könyvelőiroda számlázási meghatalmazottként is eljárhat ügyfele részére, illetve a könyvelő felügyelheti ügyfele számlázási tevékenységét, ami több esetben lehet bonyolult fordított áfa-s, pénzforgalmi áfa-s, deviza-alapú számla, előleg- díjbekérő-, részszámla, végszámla, gyűjtőszámla, stb. lehet.
 • Ha az ügyfél nagyobbra nőtt, akkor a könyvelő az Evolut szoftver használatát megoszthatja felhőben az ügyfelével, aki már a saját apparátusával kezelheti a számlázást, a házipénztárt, a bankot, a jövedéki készletkezelést, a felvásárlási jegyeket. Az ügyfél ezzel a megoldással hozzáfér a könyvelő szakértelmével elkészített teljes könyvelési anyaghoz, pénzügyi nyilvántartáshoz.
 • Az Evolut7 Pro program képes deviza-alapú könyvelésre (dollár vagy euró), amelyet forint analitikákkal, bevallásokkal teszünk még hatékonyabbá. A devizalapú könyveléshez szintén devizalapú tárgyi eszköz-kezelést, online számlázót biztosítunk. Ráadásul a rendszer négy nyelven készít listákat, amely a külföldi tulajdonosok számára lehet érdekes.
 • Az Evolut7 Pro program eltérő üzleti év kezelésére, alkalmas, ezt deviza-alapú könyveléssel együtt is biztosítani tudjuk.
 • Az összes ÁFA lehetőség be van építve, így a pénzforgalmi áfa, import áfa, fordított adók – mezőgazdasági, vas és acéltermék-áfa – továbbá az alanyi áfamentes ügyfél gyors könyvelése sem okoz problémát, gördülékenyen megoldható. Az áfabevallást, az Uniós ÁFA adatszolgáltatást az ÁNYK-ba való adatátadással készíti a rendszer, ugyanígy OBR kompatibilis mérleg-, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítésre alkalmas.
 • Könyvvizsgáló részére átadható az Audit XML fájl, partnerei vagyunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának, vagy távoli asztali eléréssel az egész rendszerhez hozzáférhet a könyvvizsgáló, így ő év közben is tájékozódhat. Nemzetközi könyvvizsgálók eddig elégedettek voltak szoftverünk szolgáltatásaival!
 • Az Evolut rendszerek gyorsan megtanulhatóak, ezt követően könnyen kezelhetőek. Szakmailag felkészült, tapasztalt ügyfélszolgálat segíti a könyvelőpartnereink munkáját.

 

A könyvelőirodai főkönyvi rendszerünknek tehát két változata van, szolgáltatásaik összehasonlításához kattintson ide!

Evolut Eco Főkönyvi program

Teljes értékű szolgáltatásokat nyújtó Evolut Eco Főkönyvi programcsomag, ami többcéges, ám deviza- és költséghely-könyvelés nélkül működő, egyszerűbb főkönyvi rendszer. Az Evolut Eco Főkönyvi rendszer szolgáltatásai a deviza- és költséghely-könyvelési megoldások kivételével ugyanazok, mint az Evolut7  változaté, ami igény esetén funkcióbővítéssel átalakítható  a magasabb szintű programváltozatra.

 1. Főkönyvi könyvelés összköltség-eljárás szerint
 2. Vevő- szállítókönyvelés
 3. Bank, pénztár könyvelés
 4. Vegyes-könyvelés, automatikus bérfeladás-könyveléssel
 5. Áfa-nyilvántartás, ÁFA-bevallás-készítés
 6. OBR- kompatibilis mérleg, eredménykimutatás-készítés, kiegészítőmelléklet készítés
 7. Igény szerint kapcsolható hozzá komplett tárgyi eszköz-nyilvántartás, számlázás

Evolut7 (Pro) Főkönyvi program

Hétféle könyvvezetési eljárást tartalmazó Evolut7  Könyvelőirodai szoftvercsomag (Evolut Pro néven is nevezzük!) . Az Evolut7 egy olyan szoftver, amivel könyvelőirodaként mindent megbízást elvállalhat! Nem kell irodájában azért különböző programokat használnia, hogy különféle tevékenységet folytató ügyfeleit kiszolgálhassa! Nem kell másik program, ha eltérő üzleti évet, még egy másik, ha deviza-alapú könyvelést kell végeznie, esetleg megint másik, ha mezőgazdasági vállalkozás jelentkezik Önnél! Az Evolut7 Pro költségtakarékos, kíméli az idegeit, és komfortossá teszi az Ön munkáját, garantált kiváló ár és értékarány! Megnézem a demót!

Hétféle könyvvezetési eljárás található egy szoftverben (beállítástól függően)

 1. Mikrogazdálkodói- és
 2. Összköltséges könyvelés, valamint
 3. Összköltséges könyvvezetés költséghellyel,
 4. Elsődleges költséghely, másodlagos költségnem-könyvelés, és
 5. Elsődleges költségnem, másodlagos költséghely-könyvelés, továbbá
 6. Deviza-alapú könyvelés, és
 7. Eltérő üzleti év könyvelése

És még hét nyomós érv szól mellette

 1. Egy adatbevitelből komplett főkönyv és analitika
 2. Négynyelvű számlatükör, mérleg- eredménykimutatás
 3. Könyvvizsgáló-barát, felhős, távkönyvelésre is alkalmas szoftver
 4. Könyvelési- és áfa szabályok beépítve (EVA, KATA, MG Kompenzáció, Fordított-és Pénzforgalmi Áfa),
 5. Beépített házipénztár, számlázás, tárgyi-eszköznyilvántartás, készletgazdálkodási modulok
 6. Mezőgazdasági- és állattenyésztés könyvelésére alkalmas
 7. Nem kell megvásárolni, kedvező használati díja költségkímélő irodai megoldás

 Sőt! Még van plusz lehetőség ezeken felül. Így teljes a kép!

 • Digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés – könyvelés papír nélkül
 • PDF-archiválás
 • Elektronikus áfabevallás 
 • Felvásárlási jegy, őstermelői adatszolgáltatás 08-as bevallásba emelése
 • FELHŐBEN is működik

A Contorg Kft. bármelyik Evolut Főkönyvi rendszere  komplett könyvelési program, szakmai fejlesztési tapasztalatok több mint húsz évesek. A rendszer megjelenése, adatbeviteli ablakai, listái, képernyői, áttekinthetőek, elegánsak. Igazi gyors segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Működése könnyen érthető, egy olyan analitika-alapú szoftver, ami széles teret biztosít a könyvelői leleménynek, sajátos – de szabályos – megoldásokkal. Az Evolut program működése gyors, kialakítása révén a szokásosnál több információt biztosít, a beépített szakmai tudás pedig kellemesebb használatot nyújt.

Az Evolut7 Pro program alkalmas deviza-alapú könyvelésre, eltérő üzleti év könyvelésére, de automatikusan használja az árfolyamokat, könyveli azok különbözeteit, önműködően elvégzi a kötelező deviza-átértékelést a könyvelőiroda ügyfeleinek mindegyikénél. Az eltérő üzleti év könyvelését deviza-alapon is vezeti – forint analitikákkal. Igény esetén integrálható hozzá számlázás, befektetett eszköz-nyilvántartás, melyek adatai a főkönyvbe is átkerülnek, a házipénztár modul része a rendszernek. Alkalmas  6-os, 7-es elsődleges vagy másodlagos költséghely-könyvelésre, 5-ös összköltség-könyvelésre, négynyelvű listák, mérleg- eredmény-kimutatás készítésére. A teljes körű áfa-nyilvántartás természetes alkotó eleme a rendszernek. A program – a megfelelő beállítását követően – összköltség-könyvelést, elsődleges költséghely-könyvelést, vagy elsődleges költségnem-könyvelést, vagy az összköltségkönyvelés mellett egy sajátos költséghely-könyvelést, továbbá mikrogazdálkodói könyvelést végez az előzetes beállításnak megfelelően. Arra is képes, hogy egyidejűleg több felhasználó részére ezekkel a könyvvezetési módokkal külön-külön is működjön. A rendszer természetesen megfelelően teljesít az elsődleges 6-os, 7-es költséghely könyvelésben (a másodlagos 5-ös használata mellett), ezért alkalmas mezőgazdasági- és ipari vállalkozások könyvvezetésére is.
Sajátos megoldás az összköltség-eljárás szerinti eredmény-kimutatás mellett a másodlagos 6-os, 7-es könyvelés!

Az Eco és Evolut7 (Pro) programcsomagokban van egy komplett házipénztári rendszer, forint és valutapénztár-használatát biztosítva. Pénztárjelentés, napi pénztáregyenleg-kimutatás, bevételi és kiadási bizonylatok, teljes pénztári forgalom, vevő- szállító partnerek folyószámláinak kezelésével. A hagyományos házipénztári bizonylatkészítés mellett automatikus pénztár-bizonylatkészítési funkciójával a vevőknél, szállítóknál lekönyvelt készpénzes számlákról gombnyomásra készíti el a szükséges bevételi-, vagy kiadási pénztár-bizonylatot, amelyet a pénztári bizonylatok között tart nyilván. Idegen számlázóprogramokból adatimport útján veszi át a könyvelendő tételeket – kiváltva ezzel a vevők könyvelésének kézi adatbevitelét. Hatékony a rendszer, mert egy adatbevitelből készül el a teljes analitika, a főkönyv, a mérleg- és eredménykimutatás, az áfanyilvántartás, valamint a partnerek pénzügyi nyilvántartása, és még több más hasznos szolgáltatás. A pénzügyi nyilvántartás mutatja a vevők és szállítók folyószámláinak pillanatnyi állapotát, hátralékot, túlfizetést – forintban és devizában, készít folyószámla-egyeztetést, késedelmi kamatlevelet, fizetési felszólítás, és elvégzi a behajtási költségátalány-adminisztrációt.

 

Ismertető egy korábbi, de aktuális programváltozásról (mikrogazdálkodói alapadatok beépítése, áfa-kulcsrendszer frissítése, stb.) : Tájékoztatónkban részletesen itt olvashat a változások alkalmazásáról, az elvégzendő teendőkről.

Ismertető egy korábbi, de érvényes szoftverbeállításról Javaslat fordított ÁFA-törzs beállításához

A rendszer főmenüje:

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak