Evolut Számlázó rendszer

Az Evolut programcsaládban a Számlázómodul önálló, teljes számlázási rendszert biztosító program, ami számláz forintban, devizában egyaránt és megfelel a NAV 2.0 Online Számla követelményeinek. A Főkönyvvel, készletnyilvántartással összekötve integráltan is működik, ekkor a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek folyószámla-nyilvántartásába.  Egy speciális  változata sorozat-számlázásra alkalmas.

Forintban, devizában egyaránt használható, fordított adót is kezelő, négy nyelven működő, nagy kapacitású számlázó program, esztétikus külalakban, grafikus cégembléma megjelenítéssel. Incoterms 2010 hivatkozásokat használja, képes gyűjtőszámlát készíteni, környezetvédelmi- és népegészségügyi termékdíjat megjeleníti. Sorozat-számlakészítő programszolgáltatást azoknak ajánljuk akiknél állandó, ritkán változó díjakon, ugyanazon vevőkörben, rendszeres időközönként (pl. havonta) megismétlődő (tehát sorozatjelleggel) szolgáltatások kiszámlázására van szükség. Rugalmasan beállítható a NAV Online Számlázás kivitelezésére, amely előírásaihoz igazodva, nem marad ki egyetlen bejelentési kötelezettség alá tartozó számla beküldése sem.

A program az Evolut Eco és Evolut7 (Pro) Főkönyvi-pénzügyi programokhoz kapcsolva a számlázási igények kielégítésére is megfelelő! Alkalmazása során nem csak a számviteli törvény által előírt követelményeket lehet vele kezelni, hanem az áfa- és egyéb pénzügyi stb. előírások szabályrendszereit is. Készít módosító számlát, előlegszámlát, visszáru-számlát, sorozatszámlát, gyűjtőszámlát, szállítólevélből, megrendelésből, stb. Felhőben is, és távolról is használható!

Az Evolut Számlázó program a Készletgazdálkodási programhoz integráltan kapcsolható, ezáltal Kereskedelmi Értékesítési rendszerként is képes működni. Ilyen esetben kapcsolható hozzá banki és pénztári funkció, a vevők tartozásainak, hátralékainak kimutatása ezzel biztosítható.

A számlázó program egycéges szoftver, azonban több cég számlázására is használható. Könyvelőirodák számlázási megbízottként használják ügyfeleik részére számlázási szolgáltatás nyújtására. Többcéges számlázóverzió esetén egy szoftver több ügyfél részére biztosít számlázási szolgáltatást, oly módon, hogy azok adatai a főkönyvi rendszerbe is átkerülnek. Használható az Evolut Eco és Evolut7 / Pro rendszerek mellett. A Számlázó program devizában is képes számlát készíteni.  Az Evolut7 (Pro) rendszerekhez kapcsolt számlázó program tetszőleges devizában, négy nyelven, tétel- és bizonylatgyűjtővel, Incoterms 2010 kódokkal, akár több cég teljes körű (belföldi/export/szolgáltatás) számlázási feladatainak megoldására alkalmas. Mindez kiegészíthető szállítólevél– és pro forma számla-, vagy díjbekérő készítési funkciókkal. Az Evolut Kereskedelmi rendszerben használva  a számlázó rendszer összekapcsolódik a készletkönyveléssel. A számlázórendszer megfelel a 23/2014. (VI.30.) NGM rendeletben előírt feltételeknek és az ott szükségesnek tartott dokumentáció itt tölthető le.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak