HR Bérelszámolási modul (megszűnt!)

A ContMaster HR rendszer 2020-ra megszűnt! Helyébe a Contorg Bérügyviteli rendszer lépett. Ez a program azonban már minden elszámolási típust egy rendszeren belül kezel, tehát nincs külön bérelszámolási modul, nincs külön állományon kívüli modul, archív modul, stb.

A Contorg Bérügyviteli Rendszer

A Contorg Evolut Bérügyviteli Rendszer integrált elven működő, egységes online használatra tervezett bérügyviteli rendszer. Alkalmas mindenféle bér, bérpótlék, távolléti díj, költségtérítés, osztalék, megbízási díj, bérleti díj, EKHO-s jövedelem, eseti foglalkoztatott elszámolására, társas és egyéni vállalkozó, béren kívüli juttatás elszámolására, ehhez kapcsolódó NAV bejelentők T1041-1042, adatszolgáltatásokM30, bevallások elkészítésére. A program alkalmas az őstermelők évközi járulék- és adóbevallásaihoz adatot nyilvántartani és átadni az ÁNYK 08 és 58 nyomtatványaihoz, illetve az őstermelőktől való felvásárlás rögzítésére és bevallására.

A beépített dokumentum-szerkesztő szolgáltatásával a rendszerbe – a megadott mintákon túl – felvehető, majd tovább szerkeszthető, illetve másként menthetőek a saját megfogalmazású szerződések, nyilatkozatok, igazolások, stb. A program képes egyedi gépen, helyi hálózatban, illetve felhőben működni. Össze van kötve az Evolut könyvelési programokkal (online), a bérfeladást – beállítás szerint – nem kell lekönyvelni.

A rendszer készítőjeként feltételezzük, hogy felhasználóink képzett bér- és TB- ügyintéző szakemberek, akik tisztában vannak a társadalombiztosítási, és adózási szabályokkal, képesek önmaguk munkáját ezek ismeretében e programmal megszervezni, továbbá rendelkeznek annyi Windows- és számítógép-kezelői ismerettel, hogy egy ilyen rendszer működtetése, kezelése ne okozzon nehézséget a program által igényelt minimális számítástechnikai feladatokat önállóan megoldják. Előadódhat, hogy egy-egy szakmai feladatot a program nem az Ön elképzelésének megfelelően, vagy nem elegendően teljesít. Ilyenkor szükségszerűen a program továbbfejlesztéséről, kiegészítéséről beszélünk, ami vagy Contorg- fejlesztési terv alapján, vagy esetileg, egyéni igény alapján készül el. A programot rendszeresen fejlesztjük.

Használatához elengedhetetlen az állandó internetkapcsolat, ugyanis programunk rendszeresen frissíti saját magát az újabb verziókkal. E program esetében már kettős frissítésről beszélhetünk, ugyanis egyrészt a hagyományos programfrissítéssel frissülnek a funkciók (ez a hagyományos exe-fájlfrissítés), továbbá külön frissülnek a programba beépített kifizetési-, elszámolási jogcímek paraméterestől külön – értesítés mellett. Tekintettel arra, hogy a bevallások, adatszolgáltatások, adó- és járulékszámítás minden esetben helyes legyen kérésre perceken belül kialakítjuk az igényelt elszámolási jogcímet, és ezzel internetről azonnal letölthető a módosított adatbázis. Használatához 16:9 képernyő arányú monitor a legjobb, operációs rendszer minimum Windows7.

 
*********

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat