Archív modul megszűnt

 

A ContMaster HR Archív program 2020-tól megszűnt

A program ContMaster HR Humán-informatikai Rendszer kiegészítő eleme volt. Segítségével a ContMaster HR rendszer dokumentumait menthették el közvetlenül olvasható állományokba archiválás céljából. Ez későbbi időpontban is elérhető. Ha az itt  létrehozott állományokat küldő tárolón, CD-n is elmentve tartják, úgy hosszú ideig, biztonságosan és költség-takarékosan tárolhatják azokat. Az archív állományok, dokumentumok később (a választott formátumtól függően például az Adobe Acrobat Reader programmal) közvetlenül megtekinthetők, illetve igény szerint nyomtathatók. Az Archív program csak az archív állományok előállításához szükséges, azok későbbi kezeléséhez nem. Az Archív programot nem kell telepíteni az közvetlenül a CD-ről is futtatható azon a számítógépen, melyen a ContMaster HR rendszert használták.

A ContMaster HR helyébe a Contorg Bérügyviteli Rendszer lépett, amely nincs funkciókra tagolva, minden adatot, műveletet egy helyen érhetünk el benne!

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak