Személyi, munkaügyi funkciók

A személyi és munkaügyi funkciók a Contorg Bérügyviteli Programban integráltan találhatóak meg, ezek  a személyzeti, munkaügyi tevékenység ellátásához szükséges nyilvántartásokat és funkciók. Tekintettel arra, hogy ez a rendszer egy új program, a szükséges funkciók rendszeresen kerülnek be a programba. A foglakoztatási és egyéb jogviszonyok szerint megtalálhatjuk a személyek és jogviszonyaikkal kapcsolatos egyéb adatokat, például az iskolai végzettségek, szakképesítések, továbbá nyelvismeretre vonatkozó információkat, természetesen a munkaköri és bérbesorolás adatainak időrendi nyilvántartása is biztosított.

A modulon belüli fontosabb funkciók

Munkaügyi törzsadatok
A dolgozói törzs kialakítása, személyi adatok rögzítésére szolgáló funkciók. Itt állíthatók be az egyes jogviszonyok sajátosságai, vagy adhatók meg az egyedi, vagy dolgozóhoz köthető paraméterek.

Szerződések
A törzsadatok adatai alapján számos előre elkészített bizonylatot nyomtathatunk egyedi, vagy tömeges körlevél formájában. A típusformátumok rendszere szabadon bővíthető, módosítható. A levelezési műveletek során a MS Word™ „körlevél” szolgáltatását használva a rendszer biztosítja az adatforrás előállítását, így a megszokott Word környezetben igényes körleveleket, címkéket, szerződéseket szerkeszthetünk.

Jelenléti ívek felvitele
A jelenléti ívek rögzítésével, feldolgozásával számos fontos munkaügyi statisztikai táblázatot kapunk. A jelenléti adatok megadása során nem szükséges a teljes körű adatrögzítés, az előre feltöltött munkarend táblázat alapján csak az eltérések megadása szükséges. A rendszer lehetővé teszi egyéb programok adatainak átvételét, pl. eltérő beléptető rendszerekét is.

Törzsadat-információk
A személyzeti, munkaügyi nyilvántartások adatai alapján tetszőleges napra vetített létszámadatokat kérhetünk különféle kigyűjtési elvek szerint többféle elrendezésben.

Munkaügyi statisztikák
Számos, előre beépített statisztikai kimutatást kérhetünk tetszőleges időszakra vonatkozóan.
A szerkesztett adatok nyomtatása, exportálása többféle; TXT, XLS, CSV, HTML, stb. formátumba lehetséges.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak