Könyvelőirodai programcsomag

Könyvelőirodai programcsomagunkat profi szolgáltató könyvelőknek állítottuk össze. Ebben a programcsomagban az összes könyvelést segítő funkció elérhető, így lehet hét szolgáltatás egy szoftverben! Az Evolut7 egy olyan szoftver, amivel könyvelőirodaként mindent megbízást elvállalhat! Nem kell irodájában azért különböző programokat használnia, hogy különféle tevékenységet folytató ügyfeleit kiszolgálhassa!

Nem kell másik program, ha eltérő üzleti évet, még egy másik, ha deviza-alapú könyvelést kell végeznie, esetleg megint másik, ha mezőgazdasági vállalkozás jelentkezik Önnél! Az Evolut 7 költségtakarékos, kíméli az idegeit, és komfortossá teszi az Ön munkáját, garantált kiváló ár és értékarány!

Hétféle könyvvezetési eljárás egy szoftverben

 1. Mikrogazdálkodói- és
 2. Összköltséges könyvelés, valamint
 3. Összköltséges könyvvezetés költséghellyel,
 4. Elsődleges költséghely, másodlagos költségnem-könyvelés, és
 5. Elsődleges költségnem, másodlagos költséghely-könyvelés, továbbá
 6. Deviza-alapú könyvelés, és
 7. Eltérő üzleti év könyvelése

És még hét nyomós érv is szól mellette

 1. Egy adatbevitelből komplett főkönyv és analitika
 2. Négynyelvű számlatükör, mérleg- eredménykimutatás
 3. Könyvvizsgálóbarát (Audit XML),és  távkönyvelésre is alkalmas szoftver
 4. Könyvelési- és áfa szabályok beépítve (EVA, KATA, MG Kompenzáció, Fordított-és Pénzforgalmi Áfa),
 5. Integrálható házipénztár, számlázás, tárgyi-eszköznyilvántartás,
 6. Mezőgazdasági- és állattenyésztés könyvelésére alkalmas
 7. Nem kell megvásárolni, kedvező használati díja költségkímélő irodai megoldás

 Sőt! Még 7 további plusz lehetőség ezeken felül. Így teljes a kép!

 • PDF-archiválási lehetőség,
 • Elektronikus áfabevallás-készítés
 • Tárgyi eszközprogram és
 • Házipénztár program is a csomag része
 • Könyvelésbe ügyfelek számlázásából importálhatóak az adatok
 • Felvásárlási jegy, őstermelők teljes adminisztrációja, NAV08-as adatszolgáltatásokkal
 • Pénzügyi levelezés, partnerek folyószámlái

A programkezelés könnyű, mert a sok kötelező funkciót automatizáltuk. Ennek megfelelően forint alapú könyvelés esetén automatizált a devizakönyvelés, a devizaátértékelés- és az átértékelési különbözetek lekönyvelése. Lehetőség van adatexportra hagyományos és XML formátumokban, számlák adatimportjára, gyűjtők, 6-os, 7-es költséghely-könyvelésre. Főkönyvi-, pénzügyi listái, a mérleg- és eredmény-kimutatások négy nyelven készíthetők el. Több mint tízezer vállalkozás könyvelését vezetik ezzel a programmal országszerte.

A Contorg Evolut7 (Pro) Pénzügyi és Számviteli rendszer komplett könyvelési program, gyors, igazi segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Analitika-alapú szoftver működése érthető, széles teret biztosít a könyvelőnek, sajátos – de szabályos – megoldásokkal. Kialakítása miatt a szokásosnál több információt biztosít, a beépített szakmai tudás pedig kellemesebb használatot ígér.

A csomag tartalma 

 1. Főkönyvi könyvelési alaprendszer
 2. Tárgyi eszköz-nyilvántartás
 3. Számlázás

Ha Önnek az Evolut Eco alaprendszere már meg van,  annak szolgáltatásait ki lehet bővíteni. Ezzel a megoldással Evolut7 (Evolut Pro) programváltozat fog rendelkezésre állni. A házipénztár modul része a rendszernek. Idegen számlázóprogramokból adatimport útján veszi át a könyvelendő tételeket – kiváltva ezzel a kézi adatbevitelt. Hatékony a rendszer, egy adatbevitelből készül el a teljes analitika, a főkönyv, a mérleg- és eredménykimutatás, az áfanyilvántartás, valamint a partnerek pénzügyi nyilvántartása. Ez utóbbi mutatja a vevők és szállítók folyószámláinak pillanatnyi állapotát, forintban és devizában, folyószámla-egyeztetést, késedelmi kamatlevelet, fizetési felszólítást készít. Természetes képessége, hogy egyidejűleg több felhasználó részére a különböző könyvvezetési módokkal külön-külön is működjön.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat