Szoftverkövetés 2016

Tájékoztató a Contorg-programok 2016. évi változatainak kedvezményes előfizetéséről.

Kedves Felhasználónk!

Évek óta folytatott gyakorlatunk volt, hogy a következő évi szoftververziók megrendelését a honlapunkon közzétett különféle, az egyes programváltozatokhoz igazodó megrendelőlapokon lehetett megrendelni. Az utóbbi években egyre nőtt a különböző komponensekből előállított önálló szoftverváltozataink száma, emiatt sok lett a megrendelőlapokból.
Egyszerűsítettünk!

Most már csupán egyetlen megrendelőlap van, és a jövőben nem kell Önnek keresgélnie, hogy milyen programváltozatot használ, mit rendeljen meg, elegendő felénk a megrendelőlapon azt jeleznie, hogy az előző évben is használt programváltozat 2016. évi verzióját kéri. Mi ezt nyilvántartjuk Ön helyett! Kérjük, hogy a megrendelőlapot olvashatóan kitöltve és aláírva a 75/541-498 számú éjjel-nappal üzemelő telefaxunkra, vagy az info@contorg.hu e-mail címünkre eljuttatni szíveskedjenek. (A megrendelőlap aláírása a terméktámogatás igénybe vételére vonatkozó nyilatkozat.)

Mi erről e-mailben küldünk Önnek egy rendelés-visszaigazolást (arra az e-mailcímre, amit a megrendelőn megadott), amelyben tételesen fogja látni a tavalyi árakon az Ön által használt programváltozatokat. Amennyiben nincs változtatási igénye, úgy egyéb teendője a megrendelés megküldésén kívül nincs, viszont ha módosítani szeretne a használt programok szolgáltatásain, akkor a megrendelőlap megjegyzés részében ezt írja meg, és úgy küldje vissza. A módosítást e-mailben visszaigazoljuk egy változtatott rendelés-visszaigazolással, és ezzel a rendelési eljárásnak vége is van. A megrendelt programok 2016-os változatai az év első napjaiban letölthetők lesznek honlapunkról. Kérjük, hogy az Ön által megadott e-mailcímére küldött leveleinket elolvasni szíveskedjen, mert abban érdemi tájékoztatást fog kapni a megrendeléssel és a szoftverhasználattal összefüggésben minden fontos dologról!  Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2016-os évet csak a 2016-os programváltozattal nyissák meg a számviteli változások miatt!
Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk szívesen ad felvilágosítást.  

2016. évi szoftverkövetési megrendelőlap

(244 kByte)
2015. december 15.

Letöltés »

Az alábbi linkről letölthető a követési megrendelőlap.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak