Könyvelés

Ne vállalja magára vállalkozása minden adminisztratív kötelezettségének teljesítését – vegye igénybe könyvelési szolgáltatásainkat! Ésszerű és szakszerű, évtizedek óta összegyűjtött jól működő megoldásokat ajánlunk önnek.

 

Könyvelőirodánk fő profilja a könyvelés, bérszámfejtés, adó- és vállalkozási tanácsadás. A klasszikus könyvelési teendőkön – számlarögzítésen, bankkönyvelésen, bérszámfejtésen, analitikák vezetésén – kívül naprakész tájékoztatást adunk ügyfeleink részére az aktuális adatokról, telefonon, személyesen, interneten keresztül.

Havonta készítünk főkönyvi kivonatot, egy értékelő kimutatást az eredményekről, költségekről, bevételekről – így Ön különösebb számviteli és könyvelési tudás nélkül is átlátja vállalkozása, cége működését.

Megegyezés szerint a számviteli törvény szerinti főkönyvi könyvelésen túl az egyes analitikus nyilvántartások vezetését is irodánkra bízhatja – például a számlázás, házipénztári bizonylatok, anyagkönyvelés, tárgyi eszközök nyilvántartásának elkészítését.

Milyen könyvelési szolgáltatásokat nyújtunk az ön cégének?

 • Átadott bizonylatait rendezzük, ellenőrizzük, lekönyveljük, mindezt könyvszakértői háttérrel.
 • Igény esetén költséghely-, költségviselő könyvelést végzünk, ebből elemzéseket, kimutatásokat készíthetünk.
 • Speciális profitcenter, projektkönyvelés biztosítása.
 • Könyvelése hó végi adatairól tájékoztatás.
 • Kimutatások, tájékoztatások készítése vállalkozásának pénzügyi, vagyoni és jövedelmezőségi helyzetéről.
 • Havi, negyedéves adóbevallások elkészítése, elektronikus benyújtása – saját nevünkben.
 • Éves adóbevallások, mérleg-, és eredménykimutatás összeállítása.
 • Kapcsolattartás az adóhatósággal.
 • Megbízása alapján partnereinek bevonásával irodánkban biztosítunk könyvvizsgálatot.
 • Irodánk jogi partnerei (ügyvédei) bármikor az Ön rendelkezésére állnak.
 • Elkészítjük az Ön vállalkozására előírt szabályzatokat.
 • Igény esetén hitelkérelmek, pályázatok készítésében működünk közre.
 • Cégalapítás, átalakulás, összeolvadás, és kiválás könyvelése, jogi, könyvvizsgálói, adótanácsadói közreműködés biztosításával.
 • Pénzügyi tanácsadás.
 • Adótanácsadás.
 • Számviteli, ügyvitel-szervezési tanácsadás.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat saját irodájában!

Partnereinknek saját székhelyükön is lehetőségük van a komplett ügyviteli szoftverhasználatra, Contorg Evolut For Integrált rendszerünk segítségével, akár felhő alapú szolgáltatásunk segítségével is!

A szoftverrel olyan feladatokat láthatnak el, mint a számlázás, házipénztár vezetése, szükséges esetben anyagraktár-nyilvántartás. Ehhez irodánk a szoftveren túl szerver-hozzáférést is biztosít. A rendszer integráltan működik, partereink a számukra szükséges ügyviteli funkciókat saját maguk használják, melyek a nálunk lévő szerveren és adatbázisban rögzülnek. Ettől függetlenül náluk az adatok megnézhetők, listázhatók, nyomtathatók, ahogy a kintlévőségek alakulása is rendszeresen nyomon követhető.

Ugyanebbe az adatbázisba könyvelőink dolgoznak bele, és adják hozzá azt a szaktudást, amely a számviteli- és adó-jogszabályok alkalmazását, betartását biztosítja. Ezzel partnerünk professzionális szoftvert, és számviteli szolgáltatást kap, mellyel minden szempontból szabályszerűen készítheti el belföldi-, uniós- és export-számláit, pénztár-bizonylatait (forintban és euróban), előírás-szerűen működhet, a mögöttes tartalomra pedig munkatársaink ügyelnek. Ezzel a megoldással nem kell kétszer feldolgozni az ügyviteli folyamatban egyes bizonylatokat, partnerünknél pedig naprakész pénzügyi- és folyószámla-információk állnak rendelkezésre.

Ennek a szolgáltatásnak maximum egy szerverhasználat lehet a többletköltsége, viszont a szoftverekért külön nem kell fizetni, máshonnan nem kell megvásárolni és követési díjat sem kell fizetni utánuk. A szerverhasználat díja megegyezés szerinti, 5-14 ezer Ft/hó között. Ez a szolgáltatás nem elméleti, hanem már évek óta működtetett, bevált, szakszerű és elismert rendszer, így szívesen ajánljuk Önöknek is.

Egyéb szolgáltatásaink

Interneten is tájékoztatjuk önt!

A könyvelést korszerű eszközök, jogtiszta szoftverek segítségével végezzük. Ennek köszönhetően ön bármikor tájékozódhat interneten keresztül is cége vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi viszonyairól. A különböző adatok, mérlegek, elemzések azonnal lekérhetők és néhány perc alatt elektronikus úton elérhetőek az ön számára.

Céget alapítunk

Bátran keresse irodánkat, ha cégét csak most alapítja meg. Cégjogi szolgáltatásainkat az indulással kapcsolatos ügyintézés terén is ajánljuk – ilyen például a társasági szerződés elkészítése, bejelentkezés a különböző hatóságoknál, az adószám megkérése, illetve tájékoztatás a vállalkozás alapításával kapcsolatos feladatokról. Ezekhez igény esetén ügyvéd, adótanácsadó, külön igény esetén pedig vámügyintéző és könyvvizsgáló közreműködését biztosítja irodánk.

Nem csupán elindítjuk az ön vállalkozását, hanem meg is szervezzük azt: gondoskodunk jogi, számviteli, pénzügyi, társadalombiztosítási feladatainak szakszerű megoldásáról.

Támogatjuk az átalakulás, beolvadás, kiválás cégjogi folyamatainak könyvvitelét, elkészítjük az ilyen esetekre előírt tervezett és végleges vagyonmérleget, vagyonleltárt, jogi és könyvvizsgáló partnereink bevonásával ön egy helyen intézheti el az összes ügyet, melynek során mi figyelünk arra, hogy Ön ezzel ne járjon később sem rosszul.

Ha szabályzatokra van szüksége

A számviteli törvény minden vállalkozás számára előírja a számviteli politika, pénzkezelési, leltározási és értékelési szabályzat meghatározását és meglétüket ellenőrzik is. Ezekben a szabályzatokban kell a számviteli alapelveket, az értékelési módszereket, az ide vezető eljárásokat összeállítani – mi mindezt elkészítjük cégének, az ön igényei alapján.

Pályázatokban működünk közre

Irodánk ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, és szolgáltatási területen működő kis- és középvállalkozások kettős könyvvitelét, továbbá egyéni vállalkozók egyszeres könyvvezetését végzi.

 • Összeállítjuk az ön éves mérlegét és annak mellékleteit.
 • Szükség esetén irodánkban biztosítjuk a törvényben előírt könyvvizsgálatot.
 • Hitelkérelem, pályázat esetén szükséges évközi mérleget is elkészítjük.

Ha Ön a saját irodájában kívánja a számlázását végezni, a pénztárát kezelni, akkor szoftverünket és szerverünk elérését biztosítjuk Önnek, összekapcsoljuk az Ön irodáját a miénkkel, a nálunk keletkezett adatok is az Ön rendelkezésre állnak. Minderről érdeklődjön kollégáinknál!

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2022. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat