Tájékoztató a 2016. évi változásokról

TÁJÉKOZTATÓ 2016. ÉVI KÖNYVELÉSI, SZÁMLÁZÁSI PROGRAMVÁLTOZÁSOKRÓL

A számviteli elvek 2016-os változása az utóbbi évtized legnagyobb hatású számviteli változásának tekinthető, ami az évnyitáskor külön feladatokat ró a könyvelőkre.

 

Az Evolut rendszerek fejlesztésében mindig szem előtt tartjuk a könyvelőt, az embert, aki ott ül a monitor előtt, és megpróbáljuk számára a legkényelmesebb megoldást biztosítani. A számviteli, és számlázási változások átvezetésben most is segítséget nyújtunk! Az új számlatükör számláit a 2016-os program beemeli, a készlet- és tárgyi eszköz-nyilvántartó modul paraméterei között pedig a megszűnt főkönyvi számlák helyett a helyükbe lépő újakat beépíti.

Evolut_2016_változásai

 

Jövedéki rendszer

Az Evolut Jövedéki rendszer 2016-ra kibővül a jövedéki import harmadik országból nyilvántartás bevezetésével.

Evolut Egyszeres Integrált Könyvvezetési rendszer

  1. Az Evolut Egyszeres Integrált Könyvvezetési rendszerünk 2016 évi változata több technikai és szolgáltatási újdonságot tartalmaz. Bevezettük a deviza-alapú egyszeres könyvvezetést, és új technikai megoldások kivitelezésére került sor.
  2. Automatizált árfolyam-különbözet könyvelése, MNB árfolyam letöltése, könyvelési tételhez beemelése – jelentik a devizás műveletekben a könyvelői kényelmet.
  3. Az Evolut Egyszeres Rendszerek számlázó programja (EVL Számlázó) is teljesíti az „Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatást”.

Bérprogramok

Mindkét bérrendszerünk 2016-os szabályokra felkészítve kerül ki. A ContMaster Bérprogramok esetében az évváltás a szokásos konvertálással indul. Ehhez kérjük, körültekintően járjanak el, a nem használt állományok lezárására figyeljenek.

DOS alapú CB Bérprogramunknak még elkészül a 2016-os változata.

Programkövetés

Contorg Kft évek óta folytatott gyakorlata volt, hogy a következő évi szoftververziók megrendelését a honlapunkon közzétett, az egyes programváltozatokhoz igazodó megrendelőlapokon lehetett megrendelni. Az utóbbi években egyre nőtt a különböző komponensekből előállított önálló szoftverváltozataink száma, emiatt sok lett a megrendelőlapokból. Egyszerűsítettünk! Most már csupán egyetlen megrendelőlap van, és ezentúl nem Önnek kell válogatnia, hogy melyik programváltozatot rendelje meg, elegendő felénk az egyszerűsített megrendelőlapot értelemszerűen kitöltve megküldeni. Mi nyilvántartjuk az Ön programjait! Kérjük, hogy a megrendelőlapot olvashatóan kitöltve és aláírva a 75/541-498 számú éjjel-nappal üzemelő telefaxunkra, vagy az info[kukac]contorg[pont]hu e-mail címünkre eljuttatni szíveskedjenek. (A megrendelőlap aláírása a terméktámogatás igénybe vételére vonatkozó nyilatkozat.) 

A hozzánk megküldött megrendeléséről mi e-mail-ben visszaküldünk Önnek egy rendelés-visszaigazolást (arra az e-mail címre, amit a megrendelőn megadott), amelyben tételesen fogja látni az Ön által használt programváltozatokat. Amennyiben ez az Ön részéről rendben van, kérjük, jelezze nekünk, mert ez alapján kerül kiszámlázásra a terméktámogatási díj.

Változtatási igényét írja rá a megrendelő lap erre a célra szolgáló rovatába, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és véglegesítjük megrendelését. A változások mögött belső ügykezelő szoftverünk adatigényei állnak. Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk szívesen ad felvilágosítást!

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2023. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat