Terméktámogatás

 

Contorg Kft szoftvertermékeihez terméktámogatást, és telefonos tanácsadást biztosít szerződés alapján. Ennek részletei az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) között olvashatók. Ennek megfelelően a terméktámogatási díj magába foglalja a képernyőn olvasható vagy kinyomtatható dokumentációt, a szoftverek legfrissebb verzióinak letöltési lehetőségét.

Rendszer-felügyeleti szolgáltatást, ügyviteli tanácsadást, oktatást, bevezetést, továbbá adatbázisszervizt, illetve helyszíni, telefonos, vagy internetes távsegítséget terméktámogatási szerződés megléte esetén, a Contorg ÁSZF mindenkori szolgáltatási árjegyzéke szerinti áron vehetik igénybe Felhasználóink.

A szoftverek jogi követési szolgáltatásához a terméktámogatási szerződés elfogadásával évente, az érvényes díjon, a felhasználó írásos megrendelése alapján jut hozzá.

A programcsere díj, verziócsere díj (a már megszűnt DOS-os, nem támogatott programjaink esetében volt lehetséges), vagy a “programhasználati díj” elnevezés nem minősül terméktámogatási díjnak!

 

Terméktámogatás díja

A szoftver licencének megszerzése mellett terméktámogatási szerződés is keletkezik. Ennek értelmében Felhasználó minden évre megrendeli az általa használt szoftvereket, majd számlánk alapján az egységesen megállapított terméktámogatási díjat megfizeti. Ezen feltételek teljesülése esetén Contorg Kft szoftvertermék támogatási szolgáltatásait jogosult igénybe venni. A szoftvertermék támogatási díja ellenében Felhasználó jogosult a Contorg Kft állandó szoftverfejlesztői tevékenységével létrehozott, valamint a jogszabályi változások következtében módosított szoftvereket terméktámogatási díjjal rendezett naptári évben használni. Felhasználó jogosult díjmentesen letölteni a mindenkor aktuális programváltozatokat, illetve a tudástárban közzétett anyagok letöltésére.

 

Telefonos tanácsadás

Vannak helyzetek, amikor egy felbukkanó probléma megoldásához gyors válaszra van szükség a továbblépéshez. Ritkán alkalmazott funkciók esetén adódnak kérdések a gyakorlati használattal kapcsolatban, vagy esetleg Felhasználónk elbizonytalanodik egy-egy programfunkció használatában. Akkor is jól jön egy villámgyors segítség, ha esetleg hibázott, és gyorsan kell egy jó megoldás annak kijavítására, vagy ügyvitel-szervezési tanácsot szeretne kérni, amivel magabiztosan tudja a kívánt paramétereket beállítani.

Ezekre az esetekre működtetjük ügyfélszolgálatunkon a telefonos tanácsadást (tájékoztató 2014), amely csak a terméktámogatással rendelkező Felhasználóinknak számára lehetséges, de külön éves díj megfizetése után, mert ez a szolgáltatás nem része a szoftverek évenkénti terméktámogatási díjának.

 

Oktatás, tanácsadás

Érvényes terméktámogatással rendelkező Felhasználóink jogosultak az ÁSZF mellékletében feltüntetett szolgáltatási árlista szerinti kedvezményes áron gyakorlati,  üzemeltetés-technikai segítséget, programkezelői oktatást, informatikai hibaelhárítási tanácsadást kérni, adatbázis-sérülések javítását, áthelyezését, hibakeresést, hibajavítást, továbbá adatállomány archiválást elvégeztetni. Megfigyelésünk szerint a gyakorlati használatból eredő kérdések mögött több esetben alkalmazáselméleti ismeretek hiánya húzódik meg. Ezért teszünk a díjban is különbséget a gyakorlati használatra vonatkozó, illetve az alkalmazáselméleti tanácsadás között.

 


 

2021. évi terméktámogatási megrendelőlapok

Tisztelt Ügyfeleink!

Az alábbi linkeken már csak a 2021. évi EVL Bérprogram terméktámogatási megrendelőlapja érhető el, ugyanis az összes programunk 2021 évi terméktámogatási megrendelői már a programokban, az Impresszum menüből tölthetők le, nem itt kell keresni! Köszönjük megértését!

Ezt az EVL Bérprogram megrendelőlapot csak azoknak a partnereinknek tettük ide fel, akiknek nincs könyvelési programja tőlünk.

  1. EVL Bér- és Munkaügyi Rendszer 2021
 

 2021. évi programváltozatok

Évek óta folytatott gyakorlatunk, hogy a következő évi szoftververziókat a honlapunkon közzétett különféle, az egyes programváltozatokhoz igazodó megrendelőlapokon lehet megrendelni. Az utóbbi években egyre nőtt a különböző komponensekből előállított önálló szoftverváltozataink száma, emiatt sok lett a megrendelőlapokból.
 Tovább egyszerűsítettünk!  
 
A Contorg Evolut programokban első lépésként az Impresszum menüben található a következő évi   megrendelőlap,  nem kell Önnek keresgélnie, hogy a sok változat közül mit is használ, mit rendeljen meg, elegendő a programban található megrendelőlapon felénk azt jeleznie, hogy az előző (2020.) évben is használt Evolut programváltozatot kéri. Mi ezt nyilvántartjuk Ön helyett! Hamarosan ez a funkció majd a programba épül be, és ennek megfelelően a megrendelőlapot is a programon belül lehet kitölteni, ahonnan egy  gombnyomásra e-mailben lehet hozzánk elküldeni.
 
Az impresszum menüben a terméktámogatás-megrendelő lap helye:
Kérjük, hogy a programból töltse le, és töltse ki megrendelőlapot,  olvashatóan kitöltve és aláírva az info[kukac]contorg[pont]hu e-mail címünkre eljuttatni szíveskedjenek. (A megrendelőlap aláírása a terméktámogatás igénybe vételére vonatkozó nyilatkozat.)
A hozzánk beérkező megrendelésekről nem küldünk visszaigazolást, hanem azonnal meghosszabbítjuk az Ön licencét az Ön gépén, szerverén futó Evolut programunkra.
Amennyiben nincs a használatban változtatási igénye, úgy egyéb teendője a megrendelés megküldésén kívül nem lesz, viszont ha módosítani szeretne a használt programok szolgáltatásain, akkor a megrendelőlap megjegyzés részében ezt írja meg, és úgy küldje vissza hozzánk. Amennyiben Önnek volt az elmúlt évben telefonos tanácsadásra előfizetése, úgy ezzel együtt készítjük el a terméktámogatási számlát.
Amennyiben a módosított igényt tisztázni szükséges, munkatársaink egyeztetés céljából a megadott telefonszámán megkeresik Önt. A módosítást átvezetjük és ezzel a rendelési eljárásnak vége is van. A megrendelt programok 2018-as változatai az év első napjaiban lesznek frissíthetők, elérhetők, konvertálhatók.

Kérjük, hogy az Ön által megadott e-mail címére küldött leveleinket elolvasni szíveskedjen, mert abban érdemi tájékoztatást fog kapni a megrendeléssel és a szoftverhasználattal összefüggésben minden fontos dologról!  Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk szívesen ad felvilágosítást!

A 2020-as programváltozatokba több hasznos új funkció, lista, eljárás került be, a jogszabályi változásokat igénylő módosításokon túl, melyek remélhetően megkönnyítik az Önök bonyolult munkáját.
Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2021. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak