Josef Seibel Kft

Német tulajdonban lévő társaságunk, a Josef Seibel Kft cipőgyártással illetve annak értékesítésével foglalkozik. A világ számos országában vannak kapcsolt vállalkozásaink, akikkel konszolidált beszámolókat is készítünk. Évek óta a Contorg Kft programjaiban végezzük a Kft könyvvezetését, amellyel nemcsak a könyvelőink, de a tulajdonosi és vezetői kör is elégedett a programmal készített analitikák, kimutatások miatt. Közvetlenül a programból kerülnek elkészítésre a controlling számára szükséges információk is német nyelven.

2012-től áttértünk az euróban való könyvvezetésre, aminek gyakorlati lebonyolítása gördülékenyen zajlott le ebben a programban. Segítséget kaptunk az euróban történő könyvelés és elszámolás gyakorlatának elsajátításához, az adózási előírások és a magyar számviteli törvény követelményeinek betartásával.

Mind a társaság gazdálkodását ellenőrző szervek, mind pedig a nemzetközi könyvvizsgáló cégünk elégedetten nyilatkoznak a program átláthatóságáról, gyakorlati alkalmazhatóságáról, ugyanakkor az is fontos szempont, hogy a többmilliárdos forgalom ellenére mindezt korrekt áron biztosítja számunkra a Contorg Kft.

Főkönyvelőként számomra pedig az a legfontosabb, hogy a devizás könyvelésből adódóan folyamatosan felmerülő kérdésekre és problémákra hatékonyan tudunk reagálni, melyhez mindig naprakészen állnak rendelkezésemre a Contorg Kft munkatársai.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat