Programváltás után

Több könyvelő programban dolgoztam már, de a legprecízebb munkát az Evolut programmal tudom végezni. Az általam használt programok számos közös vonással rendelkeznek, ennek ellenére sok különbséget is megállapítottam.

Az Evolut rendszer modern, letisztult, egyszerű, felhasználóbarát. Már a programok megjelenése is mást-mást sugall, más-más érzést vált ki a felhasználóból. Ami első pillanatban megfogott az Evolut programban, az a megjelenése volt. Letisztult és elegáns, nem hivalkodó, nem használ élénk, a szem számára frusztráló színeket. Sokak számára furcsa lehet, hogy egy ilyen apróságot megemlítek, de volt alkalmam olyan programmal dolgozni, ami rendkívül irritálta a szememet, ezáltal a munkámra is kevésbé tudtam koncentrálni. Mikor elkezdtem az Evolut programot használni feltűnően gyorsan átláttam a használatát, szinte magától érthető volt mit, hol keressek. A program kínálta listák pedig még hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a munkát, valamint az eltérések, hibák felfedezése is sokkal gyorsabb. Nagy előnynek tartom, hogy az Evolut külön kezeli a Mezőgazdasági és Vas-, acél fordított adót is, ami az áfa bevallás gyorsabb elkészítését szolgálja.

Természetesen nem minden program ennyire felhasználóbarát, vannak kevésbé logikusan felépített rendszerek, ahol többszöri nekifutásra sem találtam meg dolgokat, vagy ha mégis sikerrel jártam összeomlott a rendszer, ami olykor elég bosszantó. Mióta az Evolut programot használom, sokkal gyorsabban tudom rögzíteni a számlákat, mivel a könyvelési tételek felvitele között nem kell az egérrel bajlódnom. Régebben sokat bosszankodtam, mivel számos programban a mentés csak külön az egér segítségével volt lehetséges, és persze a mentés mellett közvetlenül a visszavonás gomb helyezkedett el, így egy kattintással töröltem a már felrögzített tételt. Ma már nincs ilyen problémám, hiszen nem kell egeret használnom a tételrögzítéshez.

Számomra sokat jelent, hogy mindig újítják a programot az aktuális változásoknak megfelelően, amivel lehetővé teszik a hatékonyabb, precízebb munkát. Mindemellett segítőkészek, problémáinkat a lehető leghamarabb megoldják, kérdéseinkre készségesen válaszolnak, ami sajnos nem minden programfejlesztőről mondható el.

Úgy érzem az Evoluttal sokkal pontosabb, korrektebb munkát tudok végezni rövidebb idő alatt és kevesebb stresszel.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat