Rentabilitás Kft

Társaságunk több mint 25 éve foglalkozik társaságok, egyéni vállalkozók, alapítványok részére könyvelési szolgáltatás végzésével. Már a kezdetektől fogva a Contorg Kft által fejlesztett szoftvereket használjuk nagy megelégedettséggel. A program logikus felépítésű, kezelése könnyen elsajátítható, felhasználóbarát környezet jellemző. Ha valaki szán rá egy kis időt és energiát, a beépített gazdasági események és automatizmusok beállításával jelentősen lerövidítheti a bizonylatok rögzítésére szánt időt. A Contorg Kft által fejlesztett Evolut Főkönyvi Rendszer kezelhetőségén látszik, hogy a fejlesztő csapat elég erősen jelen van a könyvelés terén, saját tapasztalataikat felhasználva fejlesztik programjaikat. Esetlegesen előforduló probléma esetén bátran fordulhatunk segítségért a Contorg Kft-hez.

Cégünk jelentős számú külföldi tulajdonú cég (német, olasz, portugál, francia) könyvelését végzi. Ezekben a cégekben jelentős forgalmat bonyolítanak devizában. A program helyesen és felhasználóbarát módon kezeli a külföldi pénznemben történő műveleteket. Az automatikus árfolyam különbözet elszámolása segítségével jelentős terheket vesz le a könyvelő válláról. A program előnye, hogy az aktuális könyvelést, követelést, kötelezettségeket, főkönyvet egy gombnyomásra képes a beállított devizában listázni. Erre a legjobb példa, egy általunk könyvelt német tulajdonú cég, amely EUR-ban vezeti könyveit.

A folyamatos könyvelést segítendő számos paraméterezési lehetőség van beépítve a programba, amely lehetővé teszi az egyedi igények kiszolgálását is. (ÁFA kódok paraméterezése, Fordított ÁFA, folyamatos gazdasági események, jelentések készítése, költséghelyek, gyűjtők használata stb…) A beépített védelmi mechanizmusoknak köszönhetően a program jelzi, ha pl. egy számlát többször rögzítenénk, ill. a könyvelési egyezőtlenségek esetén nem enged továbblépni.

Az ÁFA listák készítése logikus, áttekinthető. A rendezett, részben rendezett, rendezetlen tételeket is jól kezeli a program.

A fentiekre tekintettel bátran ajánlom más könyvelőirodák, mikro-, kis-, középvállalkozások könyvelését végző könyvelők számára a Contorg Kft által fejlesztett programokat.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat