Toolex Kft

A Contorg programokat 1993 óta használom. Minden Contorg programról elmondható, hogy rövid idő alatt, különösebb előképzettség nélkül, kis gyakorlással megtanulható a használatuk, könnyen kezelhetők, könyvelőbarát, letisztult, fölösleges információktól mentes a kezelőfelületük, logikus, szakmai szempontokat (könyvelő) messzemenőkig szem előtt tartó felépítésűek.

Jelenlegi munkahelyemen jelentős számú devizás bizonylatot kell rögzíteni. Az árfolyam különbözetek automatikus elszámolása hatalmas feladatot vesz le rólam. Ha a rögzítésnél helyes adatokat adtunk meg, nyugodtan hagyatkozhatunk a program számításaira és elszámolására. Az átutalási különbözetek elszámolását szintén remekül oldották meg.

A program által biztosított listák átgondoltak, jól áttekinthetőek, könnyen értelmezhetőek. Egy későbbi bizonylat visszakeresése nagyon leegyszerűsödik. Kitűnően használható a főkönyvi számlák PDF formátumú nyomtatási lehetősége. Az ilyen formátumú fájlokat CD-re írva archiválhatjuk a főkönyvi kartonokat.

A program segítségével nem kell a kontírozásba külön energiát fektetni. A vevőt, szállítót neve alapján azonosítja a program. A gyakori gazdasági eseményeket törzsadatként el lehet tárolni, hozzá rendelni a főkönyvi számlaszámot, ÁFA kulcsot, illetve a gazdálkodó szervezet sajátosságainak megfelelő költséghelyet, költségnemet.

Ha gazdasági eseményt nem tároltunk, akkor ki kell választani a megfelelő főkönyvi számlaszámot egy legördülő ablakból. A bizonylat könyvelése után kinyomtatjuk az adatrögzítési bizonylatot, melyen minden szükséges adat megtalálható és befejeződött a művelet. Ezt talán hosszabb leírni, mint megtenni.

A DOS-os Contorg programokban jól bevált bizonylat- és tételgyűjtő az Evolut programban is a megszokott módon működik. Sőt bővült a szolgáltatás, hiszen nem csak vevő, szállító, főkönyvi listát, hanem főkönyvi kivonatot is lehet kérni a tételgyűjtőre. Ez a vállalkozásra (könyvelőre) bízott szempontok szerinti gyűjtést jelent. Jól használható pályázatok projekt elszámolásánál.

Számos ÁFA kód került beépítésre, ami tovább bővíthető. A magyar ÁFA törvény időnként túlbonyolított előírásainak megfelelő listákat biztosít. A számlák pénzügyi rendezettségét, rendezetlenségét jól leköveti. Megfelelően paraméterezett állomány esetében átadja az adatokat a bevallás kitöltő programnak.

Pénzügyi analitikája megbízható analitikák készítésére alkalmas. Vevő követelésekről, szállítói kötelezettségekről napra kész információkat szolgáltat, fizetési felszólítás, egyenlegközlő, késedelmi kamat levél nyomtatható vele.

A Dos-os CF2000 program is képes volt beszámolók elkészítésére. Az új Evolut program képes a nyomtatványboltban kapható, „mindenki” által ismert beszámoló elkészítésére. Ettől természetesen lényegesen többet tud. A „többnyelvűség” nem korlátozódik a beszámolóra, főkönyvi kivonatot, főkönyvi számlát lehet vele más nyelven nyomtatni.

A Contorg ContMaster HR bérelszámoló programból gombnyomásra megtörténik a bérfeladás könyvelése. Egy számlázó programból átemelhető a kimenőszámlák sokasága. Látszik az egész rendszeren, hogy átgondolt. A számviteli és adójogszabályokat ismerő, azokat alkalmazó szakemberek állították össze. A rendszer folyamatosan fejlesztés alatt áll, a felhasználók igényeihez van igazítva. A programtámogatással és ügyfélkezeléssel elégedett vagyok.

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat