Evolut Egyszeres Könyvvezetési rendszer

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés programban naplófőkönyvi könyvelés vállalkozói, tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített nonprofit szervezeti egyszeres könyvvezetési rendszer, továbbá pénztárkönyvi könyvelés van kialakítva. Mindegyik könyvvezetési formában az integráltságot a számlázás, a vevő- és szállítói számlanyilvántartás, és a házipénztár funkcióval való egybe építés jelenti.

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési program egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja, több szolgáltatással kiegészítve. A program része egy teljes értékű házipénztár is, amely megoldja a készpénzforgalom szabályos vezetését.

Használható  a bevételi nyilvántartás, a pénztárkönyv, a naplófőkönyv, ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv vezetésére. A társadalmi szervezetiből is kétféle működik, egy tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített társadalmi szervezeti könyvelés. Tapasztalatainkra alapozva összeállítottuk az Egyszeres Könyvvezetés című könyvet, amelyben ezzel a programmal mutatjuk be a könyvvezetés technikáját.

A program főmenüje:

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2022. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat