Evolut Egyszeres Könyvvezetési rendszer

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés programban naplófőkönyvi könyvelés  vállalkozói, tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített vegyes nonprofit szervezeti egyszeres könyvvezetési rendszer, továbbá pénztárkönyvi könyvelés van kialakítva. Mindegyik könyvvezetési formában az integráltságot a számlázás, a vevő- és szállítói számlanyilvántartás pénzügyi nyilvántartással kiegészítve, házipénztár funkcióval, deviza-kezeléssel, továbbá bérprogrammal való online kapcsolat jelenti. Átalányadózók nyilvántartását xx58-as bevallással kezeli!

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési program egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja, több szolgáltatással kiegészítve. A program része egy teljes értékű házipénztár is, amely megoldja a készpénzforgalom szabályos vezetését, dokumentálását.

Használható  a bevételi nyilvántartás, a pénztárkönyv, a naplófőkönyv célokra, ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv vezetésére.

Az átalányadózó egyéni vállalkozók részére gyorsan, pontosan, adóalap- és HIPA számítással egyszerre szolgáltat adatokat, illetve elkészíti az éppen aktuális 2358-as bevallást.
A programban a számlák a NAV Online-ról letölthetőek, vezeti a vevők, szállítók pénzügyi rendezéseit. Devizákat árfolyam-törzs alapján nagy mértékben automatizált módon kezeli könyvelés közben. NAV Online pénztárgépek adatai könyvelésbe letölthetők!

A társadalmi szervezetiből is kétféle működik, egy tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített társadalmi szervezeti könyvelés. Tapasztalatainkra alapozva összeállítottuk az Egyszeres Könyvvezetés című könyvet, amelyben ezzel a programmal mutatjuk be a könyvvezetés technikáját.

A program főmenüje:

 

Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646E-mail: info@contorg.hu
Postacímünk: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Teamviewer - Contorg
© Copyright 1988-2024. Contorg Kft. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak
Felhőalapú vállalat irányítási rendszer pályázat